Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pretepena zaradi ljubice?!

Pretepena zaradi ljubice?!

Ze dalj casa berem zenski forum,tudi sama sem se sedaj skorajzila,da vam povem kaj se mi je zgodilo…

S fantom sva skupaj 7 let,vse stima kot je treba.Ziviva kar solidno zivljenje do enega meseca nazaj! Zakaj? V najino novo zgrajeno hiso je pripeljal mlado punco in vprico nje me vprasal ,ce bi si malo popestrila seksualno zivljenje v troje???
Najbolj me moti to,da mi ni prej nic omenil in poraja se mi dvom,da je to njegova ljubica? Jaz sem seveda totalno znorela in to zensko nagnala ven iz najine hise,moj pa me je trikrat udaril cez obraz.Danes mu je seveda zal,jaz pa ne vem kaj naj naredim?! Mislim,da je slo vse malo cez rob!

Kaj mi svetujete,hvala za odgovore.

Aj, aj, aj, aj, tuki ne bo lepega!
Nimam nasvetov, naredi tako kot čutiš. Po moje te mika, da bi odšla. Mene bi tudi!

halo?!!!!!

Zanimivo, da v teh 7-ih letih nisi v njegovem obnašanju opazila česa podobnega…
Mislim, da se človek ne spremeni kar čez noč.
Sicer pa če bi bila jaz na tvojem mestu – ga ne bi bilo več v mojem življenju. Gotova sem, da je po 7-ih letih težje narediti konec, ampak lažje sedaj, kot pa potem, ko boš imela že dva otroka.

Hudo.Vidva se vsedita za mizo in se resno pogovorita za v prihodnje…nič dobrega ne bo,kar se je zgodilo…če te je prvič udaril in to se bo nadaljevalo…

Prvič ni nikoli zadnjič. Ženska teci kolikor te nesejo noge, če se vsaj še malo spoštuješ.

V vseh 7-letih ni bilo znakov,da bi bil agresiven,ni kazal,da bi v troje,tako da sem bila res presenecena nad njim,sokirana.

Leti hitro, da ne bojo še otroci trpeli. Najprej se opravičijo, pol pa s tepenjem nadaljujejo. Pa če bi bil normalen, bi te vprašal, če želiš v troje.

Alo Šokirana!

Jaz bi šla, kot bi me noge nesle. Enako svetujem tudi tebi.

Le glej, da te ne bo zadržal s tem, da ti bo sedaj otroka naredil ‘v znamenje ljubezni’ in ‘sprave’.

LP,

D

Prav imaš,jaz bi vprašal če bi za troje,ne pa kar tako presenečeno….

Kolk si nora, dala bi se z njima dol, sej ne more bit tko grozn,kot se zi je tist trenitek zazdelo.
Ženske pa zakaj skoz neki morite z otroki kaj bo drugač in česa se ne sme in kaj sme.

Mislim,da bo to kmalu.Najtezje me caka,sej vem to.

Vecina mi je napisala enako,se strinjam.In tudi ne vem vec,koliko casa sploh se bom tukaj? Ker tako ne gre.

Se spostujem,zato bom odsla.Vem,da je najtezja pot se pred mano.

Se strinjam s tabo.Ampak po dolgem razmisljanju,sploh ne pomislim na to punco,pac pa na to,da je nad mano dvignil roko.

Ves kaj pujsa,ce ti sama sebe ne cenis,ti jaz tukaj ne morem pomagati.Zakaj pa bi se dala dol v troje,ce mi do tega ni? Me zanima kako bi pa ti reagirala,ce bi ti tvoj fant pripeljal ljubico domov,pa te pred njo vprasal? Bi se kar smejala,vzela vibratorje,pa se dala dol?? Me zanima,ja!?
Vseeno pa,hvala za tvoje mnenje.

Menstruacija je bila,spolnih odnosov pa ne ze cel mesec.Tako da se ni za bati,da bi pa sedaj kaj bilo o otrocih.Mislim,da je bilo kar je bilo.

Fant te je hotel le prijetno presenetit. Ti pa namesto, da bi bila vesela presenečenja, si pa totalno znorela in žensko nagnala skoz vrata.

V bistvu je bil fant šokiran, ker si tako reagirala in mu naredila tudi veliko sramoto pred tisto punco. Zato ti je v šoku tudi tri klofute primazal…
Zberi se malo, saj ni nič slabega mislil….le udariti te ne bi smel…

Joj kaj bi jest bla vesela, da bi mi mož enkrat zvečer pripravil tako presenečenje :)))

Na srečo ne razmišljajo vsi tako kot ti.

Prijetno presenečenje? Mogoče zate za marsikoga pa to ni nobeno prijetno presenečenje. Najprej bi jo moral vprašati kaj si misli o tem ne pa da kar pripelje eno punco. Groza.

Mogoče jo je hotel presenetiti z lepim darilom 🙂

Živjo!

Nastavi še drugo lice!!

Potem ti bo pa počasi prišlo, da so nekatere zadeve nedopustne!! Dvakrat te je neodpustljivo užalil – kot žensko in kot svojo partnerko – na čevelj ga daj nemudoma – ker drugače bo to še počel!!

lp

Lizika ti nisi za moje pojme normalna!oprosti..daj beri kaj si napisala…Jaz mislim, da je lahko Sokirana totalno prizadeta in strta saj jo je partner 2 krat ponižal, prvič s tem, da ji drugo babo pripelje v lastno hišo, kot drugič pa jo vdaril…mislim res žalostno…Sokirana vem, da ti bo tezko ampak svetujem ti, da se čim prej odseliš oz. prekines zvezo z tem tipom, kajti so moški na svetu, ki znajo cenit in spoštovat žensko pravtako pa ne poterbujejo druge zenske, da si popestrijo spolno življenje.!

LP

Doživela si kar 2 šoka na enkrat, najprej to da ti eno pripelje na vrata in si želi sex v troje, haloo. Ej mene bi pobral. Jaz bi ga že v tem momentu skenslala.

Potem pa še to da te udar zarad tega. Moje mnenje je, da pojdi hitro stran od njega kokr hitro te nesejo noge. Ker, sigurno bo prišlo še huje!

Ne se mu podrejat in mu pustit da dela z tabo kot z eno cunjo. Da te položi tam kamor njemu zapaše. Tudi ti si človek, imaš svoja čustva in želje.

Res mi je hudo da se to dogaja 🙁

Pa pa!!

Očitno te tvoj tip ne pozna dovolj, ali pa mu je nagon zameglil um….Hja, zoprna zadeva. Brezveze, da druge vprašuješ za nasvete, saj vas noben od nas ne pozna osebno. Veš v življenju obstaja pregovor. Uzdaj se use i u svoje kljuse. Srečno

Lahko si gres prebrati na “zenski cvek”.Sedaj sem sama in ne zivim vec z njim.

Hvala.Bilo je tezko,sok! Sedaj sem sama,lahko si gres prebrati na “zenski cvek”
Hvala vsem za prijazne poste.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close