Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pretegnjena mišica

pretegnjena mišica

Pri delu v službi sem si tako pretegnila eno mišico, da vidim zvezde! To je bilo pred kakimi tremi urami, zdaj je vedno slabše.
Kaj vi mislite, da grem k zdravniku? Majkemi, najraje bi šla domov počivat, tko me pika, da škrtam z zobmi. A mi bo dal bolniško?

Najprej povej kaj si počela, oz. kakšno delo opravljaš. Od tega tudi zavisi ali boš dobila bolniško

Pospravljala sem. Imam lahke, težke, še težje in zelo težke reči za pospravljat po policah. To delam vsakodnevno. Ne ravno osem ur na dan, vendar vsak dan in tega je tako ali tako (da ne uporabim besede ITAK) vsak dan več.
Torej, verjetno ti je že bolj jasno kaj delam.

Takoj pojdi k zdravniku, potem pa mirovanje, sicer boš lahko mela kar nekaj časa težave. Tudi bolniško boš dobila (100 % ker je poškodba nastala na delu).
Okrevaj čim prej!

Hvala. Zdaj ko gledam ta nepospravljen kup zraven mene, mi je prav grozno. Nisi definiral, ali si ugotovil, kaj delam. Sicer pa o nas veljajo stereotipi, ki meni dvignejo pritisk, ampak mislim, da bi se stereotip kar hitro porušil, če bi vsakdo malce opravljal to delo, tukaj, kjer sem jaz. Res pa je, da naše vodstvo od nas veliko zahteva in veliko pričakuje in da ne počivamo, da se na delu…pretegnemo…in to zame danes dobesedno velja.
Bom videla, kaj bo rekla zdravnica. Se oglasim. Hvala KIR.

Kaj natančno delaš, ne vem. Morda kje v trgovini al kaj takega. Hitro okrevaj in povej kako in kaj

Itak si morš zamenjat nick v Nitak.

Drgač pa, sevede smo pogruntal kje delaš.

Delaš v božičkovem skladišču. Predvidevam, da si palček.
In če boš šla na bolniško bomo spet ostal brez igrač!

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Pred 3-dnevi pri obrezovanju dreves, sem padel iz nizkih lestev in se pri tem udaril v predel mišice na meči desne noge. Takoj sem občutil močne bolečine in se potem težko premaknil do postelje. Mišica je močno zatekla, vendar ne boli na blažji dotik. Če jo močneje pritisnem, pa občutim bolečino vznotraj mišice proti kosti.

Zvečer je oteklina manša, zjutraj po daljšem počitku noge pa spet močnejša. Prste desne noge lahko brez bolečin premikam, lahko se tudi oslonim na to nogo brez bolečin. Bolečine občutim samo takrat, ko je zaradi hoje noga obremenjena na vrtenje (zvin).

Težko mi je dospeti do svojega zdravnika (Stopmice). Prosim za nasvet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close