Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style presvetla polt… help!!!

presvetla polt… help!!!

živijo:)

mene pa zanima kakšen puder bi mi priporočali. imam namreč zelo svetlo polt, skoraj nič pigmenta. niti sonce se me ne prime kaj dosti. še ko sem bila za maturanski ples pri kozmetičarki, me ni kaj veliko pudrala, ker bi se pač preveč videlo saj sem zelo svetla. doma imam tekoči puder in puder v kamnu. vendar je problem, da mi gre zelo hitro dol. in sem spet čisto bleda. kaj naj naredim? mi lahko priporočate kakšno dobro znamko pudra? (in tudi kje jo lahko kupim) rabim obstojen puder!

aja pa še to…. ali mi priporočate kakšno kremo za podočnjake? ker ne vem kako se jih naj znebim 🙁

ali poznate kakšno dobro kremo za samoporjavitev? enkrat sem si kupila Dove kremo in sem bila čisto lisasta, ko se mi je začela izpirat.

prosim vas za odgovore. ker je moja polt zame velik problem. saj zgledam kot da bi bila bolana… tudi v šoli me večkrat vprašajo, če se vredu počutim. ker sem bleda 🙁

Živijo*me*,

zelo težko bi preko foruma priporočala kateri puder(podlaga),bi odgovarjala vam.zelo pomenbno je kako kožo pripravite,predno začnete nanašati puder.Lahko se oglasite pri meni,prinesete vaše pudre in skupaj poskusiva nanesti puder.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Jaz sem tud ful bleda, uporabljam puder od Clarinsa št. 1 in mi je super. Pazi tudi recimo na barvo las in obleke, črna in temne barve naredijo obraz še bolj bled. Pa pri ličenju ne pozabi na senčenje ličk. Drugač pa če bi rada temnejšo polt rajš postopoma vsako leto malo dlje na soncu.

Lička poudarjaj, pa boš lepa in sveža.
Puder pa kakšen Max Factorjev, najsvetlejši in ne preveč prekriven. Tudi pod očmi uporabi kakšno zelo svetlo senčko (lepo razmazano, seveda).
Poudari to tvojo posebnost in svežino. Pa t.rjavo maskaro uporabljaj namesto črne.
Meni so grozne nekatere temno popudrane (osončane v solarijih) in npr. na črno ali blond pobarvane (po možnosti polikanih las) punce, s pretežkim makeupom in pomanjkljivim čutom za estetiko, pomanjkanjem samokritike in brez osebnega izraza (=slab klon enega drugega klona)
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close