Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prestižna ura

Prestižna ura

Nimamo veliko denarja ker imava 4 male otroke. Mož je že starejši, prejšnji teden je imel 40 let. Za r.d je dobil bon za 800e,kateri bi nam prav prišel za hrano. Žal ga je potrošil za prestižno uro z Sunnto. Že par dni se samo krega a, razmišljam o ločitvi.

Kaj bi vi naredili v takem slučaju?. Nives.

Kateri model Suunto pa je kupil?

Namreč tudi bolj hudi modeli so tam okrog 500€. Tako, da je za 300€ še kaj več ostalo.

Drugače pa darilo za rojstni dan je namenjeno tistemu, ki praznuje, ne njegovi ženi.

Tud za 40 let, Fenix 6 šolar za 1.400e.Kupili sodelavci iz Leka.. Ja, darilo je verjetno blo za moža, hrano pa pejte iskati na Karitas.

Za 780e..9,z oksimetrom, temperaturnikom, GPS, višino er, kompas.. Titan serijo.. 5cm..tko piše na škatli.

Res zanimivo ura naj bi bila nek prestiž??? ?

Mene čudi kako sploh lahko sprejmete ta Draga darila. ( una ki se hvali za 1400 eur).

Vsaka, taka darila zahtevajo povratno tiho uslugo?

Takšna megalomanska darila se odklonijo ali se vnaprej pove, da se ne sprejema daril visoke vrednosti.

Prejemati službeno taka darila je neokusno.

Dar bon za 800 eur je njegovo darilo, kakorkoli obrneš in karkoli bo dolžen vračati usluge.

Kako bi z bonom za uro kupili hrano?

Odgovor na objavo uporabnika
Skoraj locena, 19.07.2021 ob 18:43

Nimamo veliko denarja ker imava 4 male otroke. Mož je že starejši, prejšnji teden je imel 40 let. Za r.d je dobil bon za 800e,kateri bi nam prav prišel za hrano. Žal ga je potrošil za prestižno uro z Sunnto. Že par dni se samo krega a, razmišljam o ločitvi.

Kaj bi vi naredili v takem slučaju?. Nives.

Čemu ločitev, bona ni več…

Jaz tudi sanjam o tej Sunnto uri.. Morda pa čez 10 let, ko bom 40.Res pa so to predraga darila.. Mislim ura za 500e.uff to lahko samo sanjam.

Suunto ni prestižna ura, daleč od tega, haha.

Je “pametna” ura, ki ima zaradi določenih funkcij in lastnosti takšno ceno…

Prestižna ura, 19.07.2021 ob 19:21

Za 780e..9,z oksimetrom, temperaturnikom, GPS, višino er, kompas.. Titan serijo.. 5cm..tko piše na škatli.

Vse te funkcije imajo Suunto, Garmin, Polar (podoben rang kvalitete) ure pa so pod 500.

Moja je Polar, oksimetra res nima (čemu naj bi to služilo? Namreč to res nič ne pove), ima pa GPS in vse ostalo, kar naštevaš pa je nova 140€. Boljši modeli pa so tja do 500. In imajo še marsikaj več kot to, kar omenjaš.

Napiši model, da vidimo koliko te je naflancal glede cene :).

Od Novak Dokovic Seiko Solar za 3.800e..namesto motorja si je kupil to zadevo.. Jaz Rolex za 29.000e.mogoce kdaj se Patek.. Če prodam stanovanje.

Moj ima, 19.07.2021 ob 19:18

Tud za 40 let, Fenix 6 šolar za 1.400e.Kupili sodelavci iz Leka.. Ja, darilo je verjetno blo za moža, hrano pa pejte iskati na Karitas.

Garmin Fenix so pa od nekje 500-700 in ne 1400.

Moj ima, 19.07.2021 ob 19:52

Od Novak Dokovic Seiko Solar za 3.800e..namesto motorja si je kupil to zadevo.. Jaz Rolex za 29.000e.mogoce kdaj se Patek.. Če prodam stanovanje.

Zakaj pa rabi Seiko in Garmina? Zgoraj si pisala o Fenix 6, kar je Garmin, tule pa pišeš o Seiku?

Nisem jaz se nič pisala.. Seiko serijske izvedbe Aston ima moj mož.

Moj ima, 19.07.2021 ob 19:59

Nisem jaz se nič pisala.. Seiko serijske izvedbe Aston ima moj mož.

Zgoraj poglej kaj si prvič napisala. Ob 19:18 in kaj si potem v drugem postu napisala.

Seveda, seveda.

Dobiš nekaj točk za bežno poznavanje znamk, malo so te pa cene izdale.

Seiko Solar (Novak): 2600€

Tvoj Rolex, če nima gor custom žlahtnih kamnov, ni bil več kot 12k.€

Ura za 800e prestiž? Jao 🙂

Drugače pa je bilo to darilo ZANJ. Kaj točno imaš ti za govorit kaj si lahko kupi z NJEGOVIM darilom res ne vem. Loči se ja. Reši reveža.

Mula ni nula, 19.07.2021 ob 20:06

Seveda, seveda.

Dobiš nekaj točk za bežno poznavanje znamk, malo so te pa cene izdale.

Seiko Solar (Novak): 2600€

Tvoj Rolex, če nima gor custom žlahtnih kamnov, ni bil več kot 12k.€

Saj ta prvo je Solar pomešala s Fenixom, ki je pa Garmin :).

Torej sedaj dva odrasla nista zmožna nafutrat svojih otrok, ti se boš pa ločevala ker jih boš potem sama lahko? Res logično. Vprašaj ga če mu je ostalo še kaj in si omislita kondome.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close