Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prestavitev menstruacije – kako potem

prestavitev menstruacije – kako potem

Zanima me, ali ste v primeru prestavitve menstruacije s Primolut Nor v naslednjih ciklusih dobivale menstruacije v enakem razmaku, kot pred prestavitvijo menstruacije s Promolut Nor, ali se je ciklus kaj spremenil?

Meni vse enako laufa naprej – že večkrat preizkušeno.
Kot piše v navodilih, ko nehaš jemat tablete, M po 3 dneh in potem normalno naprej kot da se ni nič zgodilo.

Prestavljala enkrat, vse normalno in takrat in naprej.

nekoč sem vedno prestavljala samo s kt in z nobenimi drugimi

Odkar sem prestavljala menstruacijo s Primolut-Nor, od takrat imam boleče menstruacije!

Spoštovani!

Jemljem kontracepcijske tablete yasminele in sem v zadnjem mesecu po posvetu z ginekologinjo jemala dva omota zaporedoma, da si na dopustu prestavim menstruacijo. Žal se mi je zgodilo, da sem imela na potovanju prebavne motnje(drisko) in sem tako vzela le 20 tablet(ena se mi ni absorbirala). Zdravnica mi je priporočala, da jemljem tabletke za en dan naprej npr. danes je nedelja in sem že vzela za ponedeljek. Zanima me, kako priporočljivo je, da bi si sedaj skrajšala obdobje pričakovanih krvavitev namesto 7 dni samo na 5 dni, ker mi je ta tabletka, ki ni bila asorbirana, porušila sistem. To pa pomeni, da bi že drugič zapored imela manj kot 7 dni krvavitev oz. pavze jemanja tabletk.

Že vnaprej se Vam zahvaljujem za odgovor.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close