Prespi kdo od vas pri svojih starših in zakaj?
Znaš tko, 22.12.2021 ob 15:14
Ja, tako nekako. Se mi je zdelo. Al je vse u rasulu, se ne marate najbolj, ne tolerirate, ne prilagajate… Nimate potrpljenja vas boli k drug za druge…
Ali pa ne veste da je druzina svetinja.
Kakorkoli…
U are very useful.
Dobrosrčneži dobrosrčni.
Merilo ljubezni v družini ti je spanje pri mamici v odrasli dobi…. Živiš pod isto streho in lezeš k njej v posteljo….. Bolano.
Bolnik, 22.12.2021 ob 15:19
Merilo ljubezni v družini ti je spanje pri mamici v odrasli dobi…. Živiš pod isto streho in lezeš k njej v posteljo….. Bolano.
Ja ne mores tega razumet ce mate razbite druzine ter hladne in zakrnele odnose.
Vera bo svetloba z desne… Rodbinska veza pa z desne. Oz obratno…
Vi boste pa jamrali… Stanite! Da se vasim svjetlom posluzimo.. Ker boste v temi, ne…
A mi cemo reci… Marš nazad pa drugo svjetlo potrazite.
zakaj970, 22.12.2021 ob 13:35
h. jobert, 22.12.2021 ob 13:29
Ne vem, zakaj ne bi. Mislim, a zdaj je treba s partnerjem non-stop tičat skupaj? Pač, imaš nekaj časa za svoj odnos s starši, saj ni to vsak dan ali vsak teden. Tudi partner lahko prespi, zakaj ne. Starost nima veze.
Hm, v čem je smisel, da prespiš? Če nimaš res nekega tehtnega razloga, ne vem zakaj prespat? Ker dejansko takrat spiš, torej, kaj si takrat v stiku s starši? S starši se lahko pogovarjaš in družiš čez dan po mili volji. Čez noč pa si doma, razen v primeru velike razdalje med krajema.
No, ne bi sedaj v globoke debate, pač prespiš in si tam mogoče dva dni, kaj postoriš, da se ne voziš gor-dol (to seveda ne pomeni, da starši stanujejo za ovinkom, ampak malo dlje). Meni je čudno, da moraš imeti nek spešl razlog.
Seveda, ko spiš, se ne družiš, se pa najprej družiš naslednje jutro.
Forum je zaprt za komentiranje.