Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prespi kdo od vas pri svojih starših in zakaj?

Prespi kdo od vas pri svojih starših in zakaj?

Odgovor na objavo uporabnika
Znaš tko, 22.12.2021 ob 15:06

Sem ze prej hotel napisat da se strinjam z GOSPO magdalenob.

Vi ste pa itak… Ja…

Rodila robinja sebi gospodaricu.

Beeeeee…?

Somebody zizaj mamici

Ja, tako nekako. Se mi je zdelo. Al je vse u rasulu, se ne marate najbolj, ne tolerirate, ne prilagajate… Nimate potrpljenja vas boli k drug za druge…

Ali pa ne veste da je druzina svetinja.

Kakorkoli…

U are very useful.

Dobrosrčneži dobrosrčni.

Jaz(44) prespim redko pri mami s sinom, ker je daleč doma in sama. Mož(47) ne, ker živimo v hiši njegovih staršev. V tej hiši smo uredili tudi mami sobico in kdaj prespi. Če bi imela mamo v bližini, pri njej ne bi spala.

Magarac, 22.12.2021 ob 15:12

Somebody zizaj mamici

Evo gazdarce ovde.

Čoskamo.

Sem ze hotel oddat komentar pa me glih uprasa…

Kad cu se zenit…?

Evo odma.

Znaš tko, 22.12.2021 ob 15:14

Ja, tako nekako. Se mi je zdelo. Al je vse u rasulu, se ne marate najbolj, ne tolerirate, ne prilagajate… Nimate potrpljenja vas boli k drug za druge…

Ali pa ne veste da je druzina svetinja.

Kakorkoli…

U are very useful.

Dobrosrčneži dobrosrčni.

Merilo ljubezni v družini ti je spanje pri mamici v odrasli dobi…. Živiš pod isto streho in lezeš k njej v posteljo….. Bolano.

Ne razumem mam, ki si želijo, da bi otroci prespali pri njih. Mislim konkretno PRESPALI, drugo so pogovori in druženje. Zakaj si mame to želite??

Po mojem je to posesivnost, ne pa prijetno druženje.

Somebody v drugi kulturi vsiljuje svojo. Tam so sineki prilepljeni na mamice svoje ženske pa tepejo.

Z bejbo sva šla v blok leto nazaj, stara 23. Meni bi blo zelo strangely, da bi mi bejba hodla domu spat in mene samega pustila. Dobr, če bi bla dauč doma, bi mrbet šteku, al pa da bi blo kej wrong.

Bolnik, 22.12.2021 ob 15:19

Merilo ljubezni v družini ti je spanje pri mamici v odrasli dobi…. Živiš pod isto streho in lezeš k njej v posteljo….. Bolano.

Ja ne mores tega razumet ce mate razbite druzine ter hladne in zakrnele odnose.

Vera bo svetloba z desne… Rodbinska veza pa z desne. Oz obratno…

Vi boste pa jamrali… Stanite!  Da se vasim svjetlom posluzimo.. Ker boste v temi, ne…

A mi cemo reci… Marš nazad pa drugo svjetlo potrazite.

Anonimno 2378, 22.12.2021 ob 15:29

Somebody v drugi kulturi vsiljuje svojo. Tam so sineki prilepljeni na mamice svoje ženske pa tepejo.

Ja. Kulturi. Ne veri.

Nemate vi pojma. I sad sam vam ja kriv.

Oh.. kj ti bluziš? Sj noben ne govori čez svoje starše zdele.. samo pojasnujemo, da eni ja drugi ne (glede na potrebe).. zmeda!

Bluzim ja…

Vidis… Pac nasploh govorim…

To so take male stvari… Ko povejo veliko.

Alert alert…

Alert ja.

Danas spavam kod matere. Res. Idem spavat kod nje.

Znaš tko, 22.12.2021 ob 15:56

Bluzim ja…

Vidis… Pac nasploh govorim…

To so take male stvari… Ko povejo veliko.

Alert alert…

Alert ja.

Danas spavam kod matere. Res. Idem spavat kod nje.

?

Lepo se imejta!

Nisi odrastel in nikoli ne boš, imej 100 izgovorov. Ljubezen se vidi tudi v tem, da kaj ustvariš iz sebe, če spoštuješ mamo, ki ti je dala življenje, ji to dobroto povrneš.

zakaj970, 22.12.2021 ob 13:35

h. jobert, 22.12.2021 ob 13:29

Ne vem, zakaj ne bi. Mislim, a zdaj je treba s partnerjem non-stop tičat skupaj? Pač, imaš nekaj časa za svoj odnos s starši, saj ni to vsak dan ali vsak teden. Tudi partner lahko prespi, zakaj ne. Starost nima veze.

Hm, v čem je smisel, da prespiš? Če nimaš res nekega tehtnega razloga, ne vem zakaj prespat? Ker dejansko takrat spiš, torej, kaj si takrat v stiku s starši? S starši se lahko pogovarjaš in družiš čez dan po mili volji. Čez noč pa si doma, razen v primeru velike razdalje med krajema.

No, ne bi sedaj v globoke debate, pač prespiš in si tam mogoče dva dni, kaj postoriš, da se ne voziš gor-dol (to seveda ne pomeni, da starši stanujejo za ovinkom, ampak malo dlje). Meni je čudno, da moraš imeti nek spešl razlog.

Seveda, ko spiš, se ne družiš, se pa najprej družiš naslednje jutro.

Magarac, 22.12.2021 ob 16:01

Nisi odrastel in nikoli ne boš, imej 100 izgovorov. Ljubezen se vidi tudi v tem, da kaj ustvariš iz sebe, če spoštuješ mamo, ki ti je dala življenje, ji to dobroto povrneš.

Okeeeeeej.

Včasih sem redno prespala,zdaj ne več,ker smo v sosednji hiši.Če se vidiš pogosteje,ni treba spati tam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close