Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek presno

presno

Je tu kaksen presnojedec? Mi poveste svoje izkusnje,kako ste zaceli,kako se pocutite zdaj, koliko casa ste ze na presni hrani?

Začela dva mesca nayaj zaradi bolezni
Prvi mesec sem sanjala pice, torte, .
Mama peče dobrote, včasih se mi še vedno zlušta
Drugače sem sedaj sedmi dan na pomarančnem soku. Sedaj sem dodala lubenice. Korak za korakom. Bom pa ostala na presni. Stara sem 26.
Začela tako da vse kar sem pojedla je bilo surovo
Priporočam ti knjigo dr.roberta morsa,the detox mericle.

Pred nekaj leti sem bila na presni hrani malo vec kot pol leta, a le okoli 80-90 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Zacela sem s solatami, ki so bile dobre, a sem se jih zaradi enolicnosti hitro navelicala. Potem sem kupila knjigo, kjer razlicni presnojedci predstavljajo svoje recepte, in je bilo veliko bolje. Nekateri recepti so bili tako dobri, da bi samo tisto jedla. Jedla sem pa vse, zelenjavo, sadje, orescke, semena, skratka vse, kar je uzitnega surovega. Odnehala sem, ker smo imeli veliko druzinsko zdravstveno krizo, in ker sem dneve prezivljala pri bolniku v bolnici, nisem imela casa za pripravo. Kajti, ko se lotis tovrstne prehrane, ne smes jesti le sadja ali le zelenjave, ker bos kmalu podhranjena, ampak je potrebno jesti vse.

Nekaj tednov po zacetku te hrane sem se pocutila povsem drugace. Prvi znaki so se zaceli kazati ze po slabem tednu. Pocutila sem se lahkotno, zelodec nikdar ni bil nabito poln, a sem ga cutila kot prijetno polnega. Tudi razpolozenje se mi je spremenilo. Postala sem dobre volje, stvari me niso vec tako hitro vrgle iz tira, bila sem vesela in hkrati umirjena. Najbolj vidna sprememba je pa bila na moji kozi. Imam neko stvar, za katero se zdravniki ne morejo odlociti ali je ekcem ali luskavico. Zgleda kot luskavica, vendar je omejena na tocno doloceno mesto. Ko sem jedla presno hrano, je v nekaj mesecih skoraj povsen izginilo. Ker me je zanimalo, ce je povezava, sem naredila se nekaj poskusov, ko sem jedla le presno ali le obicajno hrano, in problem je vedno skoraj povsem izginil na presni hrani, na obicajni pa se je vedno vrnil.

Kot sem rekla, zdaj ne jem vec le presne hrane, ampak tudi kuhano, vendar sem ohranila nekaj navad odpresne hrane. Priblizno pol moje hrane je presne, a v kolicini precej niham, vendar nameravam imeti poleti, ko bo dovolj domace zelenjave spet par mesecev le presne hrane.

Oh, se to, ko sem s presne hrane presla na delno kuhano, se mi je kaksen teden zdel po kuhani hrani zelodec neznansko tezak, tako da je bil obcutek kar malo zoprn.

https://www.youtube.com/user/Presnapot
Pozdravljena! Mi se zgledujemo po njem!Pameten dečko!

can i order prednisone prednisone 5 50mg tablet price prednisone 5 mg tablet cost
https://prednisonet.com cost of prednisone in canada
can i buy prednisone online without prescription online order prednisone 10mg prednisone 5 mg cheapest

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close