Prepucavanja
Mogoče zato ker sta bili obe v PMS?… 😉 :)))
Se pravi moški v ginekologiji nimajo kaj iskat oz so slabši od žensk, ker nimajo osebne izkušnje?
Lahko bi bilo res. Po tem principu bi tudi vse učitelje brez otrok mirno postavil na cesto in zaposlil tiste, ki imajo to osebno izkušnjo. Skratka dokler nimaš lastnega otroka nimaš kaj iskat v poklicih, ki se ukvarjajo z vzgajanjem otrok.
Včasih bi bilo to res dobro. :/
Pa tud otrok ne bi smel imeti, dokler nimaš izkušnje z otroci. 🙂 Aja, to je pa spet komplicirano. Čudna tale logika včasih. 😉
Vidim, da je še en pametnjakovič poleg Markota, očitno še en samski, ki ve vse o ženskah :). Ja bo kar držalo, da je Robi raje tiho, ker se na ženske in otroke spozna, tisti, ki se pa ne pa pišejo pametne pravljice.
Sami izobraženi MONovci, ki vse vedo. Marko in On sta ziher oba končala medicino, zato pa vse vesta.
Mogoče zato ker sta bili obe v PMS?… 😉 :)))
Se pravi moški v ginekologiji nimajo kaj iskat oz so slabši od žensk, ker nimajo osebne izkušnje?
Lahko bi bilo res. Po tem principu bi tudi vse učitelje brez otrok mirno postavil na cesto in zaposlil tiste, ki imajo to osebno izkušnjo. Skratka dokler nimaš lastnega otroka nimaš kaj iskat v poklicih, ki se ukvarjajo z vzgajanjem otrok.
Včasih bi bilo to res dobro. :/[/quote]
Sicer ne vem avtorja, vem pa, da je en pametni MONek enkrat napisal, da imajo ženske z večjimi prsi, tudi več mleka :). Se pravi suhice, ki imajo v povprečju dosti manjše prsi, slabše dojijo kot debelinke, ki imajo ponavadi bistveno večje prsi. In če še naprej sklepam po pametnem MONovcu so potem debele mame boljše mame kot suhe mame :). Torej je debelost zaželena lastnost :). Samo kaj, ko bo debela mama v povprečju prej umrla, ker debelost pač krajaša življenje. Mi otroci pa zelo radi vidimo, da mama čim dalje živi. Zato sem jaz več kot zadovoljna, da je moja mama suhica, ker si želim, da bi živela čim dalj časa, da bi bila čila stoletnica :).
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Pepelkica ne poskakuj tako, raztresaš pepel…. :))
Kaj res ne zmoreš več kot to napisat sebi v bran, nobenih argumentov, samo (neresnične) obtožbe? 🙁
Daj povej koliko otrok pa moraš imeti, da nehaš pisat “pravljice”?
Zdo se mi, da če se danes odločaš za otroke moraš bit, kar precej pravličarja, tisti ki niso ostanejo sami :/
Pepelkica, ampak a nisi ti tista, ki je podala tezo o tem, kdo lahko koga preglejuje in raziskuje? Midva jo samo nadaljujeva po tvoji logiki. Če se ti zdi neumna (tako kot meni), potem je morda dobro, da razmisliš o tezah, ki jih postavljaš. 🙂
Res sem raje tiho..:)
Spoznal sem, da nima smisla nekoga prepričevati in mu vsiljevati svojo resnico.
Pa tudi zato, kot pišeš, ker vem, da ni enostavno in tako preprosto biti v vezi, kaj šele vzgajati otroke…Zato sem raje tiho, ker na podlagi izkušenj vem, da nisem popoln.
Da ne gre vse tako, kot bi v teoriji moralo iti in kot bi naš ego rad. Pravzaprav je večkrat ego le motnja, ki ruši ravnovesje…V sedanji trenutek vmešava svoje frustracije in slabe izkušnje in kvari mir.
Majhne prsi imaš? :)))
Ne vem, zakaj je potem veliko moškim fetiš “veliki joški” in “velika zadnjica” – to je nek evolucijski sprožilec, ker očitno so takšne matere nekoč v povprečju lažje prehranile otroka, če so znale skladiščiti več maščobnih zalog. Pri kravah je – večje vime, več mleka, a ne? Pri ženskah ni tako, praviš. :))) Nimam izkušnje, kako biti ženska, Salome bi verjento več znala povedati. 😀
Majhne prsi imaš? :)))
Ne vem, zakaj je potem veliko moškim fetiš “veliki joški” in “velika zadnjica” – to je nek evolucijski sprožilec, ker očitno so takšne matere nekoč v povprečju lažje prehranile otroka, če so znale skladiščiti več maščobnih zalog. Pri kravah je – večje vime, več mleka, a ne? Pri ženskah ni tako, praviš. :))) Nimam izkušnje, kako biti ženska, Salome bi verjento več znala povedati. :D[/quote]
Upam, da je tale tvoj neumen komentar (oprosti) zgolj provokacija, ker mimo pihaš na več mestih. Pa nimam majhnih, ampak čisto normalne, da ne bo pomote, velike zadnjice pa na srečo res nimam. Prvo kot prvo res obstajajo taki fetišisti, vendar jih ni v takih številkah, kot želiš prikazati (okusi so raznoliki, to ti bosta Robi pa Rok 1 znala bolje povedati). Časi pa danes niso tako kruti, da bi bilo skladiščenje potrebno. Tretjič: mleko se nahaja v mlečnih žlezah in ne v maščobi (maščoba vpliva na velikost, velikost pa nima zveze z dojenjem). To ti bo povedal vsak zravnik, ginekolog, če hočeš. In četrtič: tudi suhe punce imajo nekatere večje prsi (in C pri suhi gotovo bolj pride do izraza kot D pri debeluški).
Navsezadnje pa obstajajo ženske, ki tudi z D ne morejo dojiti zaradi različnih vzrokov in imaš celo kopico takih z A, ki uspešno dojijo. To je dejstvo navkljub tvoji evolucijski teoriji.
Ampak ti Matjažko boš še vedno trdil svoje.
Alexis
Moški so pred 40.000 leti razmišljali takole, kot je razvidno na sliki. In ker moški smo majmuni, živali, kot veš, se nismo naprej razvijali za razliko od žensk. :)))
[center]
[img]http://img.rtvslo.si/upload/Kultura/glasba/venus-schwarz-seite_show.jpg[/img][/center]
Ma to sta dva največja idiota, ki visita na tem forumu. Lahko jima je žal, ker sta se rodila s takšnimi pomanjkljivostmi, ki jih ne odobravajo več niti v psihiatričnih ustanovah. Baje tudi zdravila niso pomagala in so ju tako spustili domov.
Zdaj bo pa reply od Marka : sklepaš po sebi ? 🙂
Kot vidiš si tok retardiran, da že v naprej vem kakšen bo tvoj odgovor.
ps : pepelkica ne sekiraj se če imaš majhne. On_ nemara jošk, usta ima pa že tako in tako raztegnjena do ušes, od cuzanja moških spolovil.
Vidim, da Marko ni niti pošmirglal slikice. Ja ja, zdaj nam je vse jasno. Ti bom zapel tvojo najljupšo pesemco : keep that keep that body strong keep that keep that body strong, that’s the way aha aha I like it aha aha… 😀
Ah daj no Pepelkica kaj si se sedaj umaknila/pobegnila, skrila pod drug nick?
Začela si z neko razlago o nesopobnih ginekologih, ki sva jo z Markom malo za šalo malo za res, razširila še ne druge vidike in sedaj ti ni všeč in si užaljena oz nisi užaljena 😉 , bžiš z čav,čav…
Kaj je to zmeraj tako, ko malo “zagusti” rep med noge in čav,čav?
Poglej Voćkota kako dobre argumente vedno najde :)))
Matjazko Tale novejša “podobca”…. kakšen fotoaparat to posname?
Z iztegnjenim objektivom? 🙂
Alexis verjamem da so tolikšne kot so čisto čepe, ma kaj lepa ČUDOVITE!
Samo ne jih s kakšnim silikonom obkladat zavoljo raznega sadja… 😉
Joj, On_, stvar je čisto enostavna, ne da se mi več. Ne vem, kje si prebral, da sem kaj pisala o nesposobnih ginekologih.
Nimam pojma kdo je Voćko.
Pa tudi, če se tema sprevrže v žaljenje, mi ni všeč. Tudi prepucavanja imajo svojo mejo.
Ah daj no Pepelkica kaj si se sedaj umaknila/pobegnila, skrila pod drug nick?
Začela si z neko razlago o nesopobnih ginekologih, ki sva jo z Markom malo za šalo malo za res, razširila še ne druge vidike in sedaj ti ni všeč in si užaljena oz nisi užaljena 😉 , bžiš z čav,čav…
Kaj je to zmeraj tako, ko malo “zagusti” rep med noge in čav,čav?
Poglej Voćkota kako dobre argumente vedno najde :)))
Matjazko Tale novejša “podobca”…. kakšen fotoaparat to posname?
Z iztegnjenim objektivom? 🙂
Alexis verjamem da so tolikšne kot so čisto čepe, ma kaj lepa ČUDOVITE!
Samo ne jih s kakšnim silikonom obkladat zavoljo raznega sadja… ;)[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://wikdchix.com/image.axd?picture=2009%2F10%2Fgreat_ass.jpg[/img]