Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prepovedano parkiranje

prepovedano parkiranje

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno970, 16.01.2023 ob 12:26

Ja pa v nabiralnik. Mislila sem še dodat sliko dvorišča in gor prilepljen znak prepovedano parkiranje.

To so posebni ljudje. Saj res ogromno delajo ampak tudi je pa vse njihovo do kamor bi dosegli

praviš, da ostarela starša živita tam. Pa imate naslednike za to hišo? Če nimate je boljše, da Albancem čimprej prodate še vašo hišo, trenutno so cene še visoke.

Anonimno 3789, 16.01.2023 ob 12:53

Mogoče pomaga gorenjska metoda?

Pred leti je bilo v črni kroniki pripetljaj, ko je Ljubljančan poleti parkiral gorenjskemu kmetu na Bledu na dvorišču. Ta je prihitel ven in začel razlagati, da je to zasebno dvorišče in parkiranje ni dovoljeno. Ljubljančan pa se je delal francoza in ni hotel stran.

Kmet pa, ne bodi len, v bajto po šibrovko in je nasul šiber Ljubljančanu v rit. Verjetno je ta potem le zastopil, zakaj gre.

Naredi to s šibrovko Šiptarju v rit pa boš videl kaj se bo zgodilo.  Te bo cela žlahta spremenila v kepo mletega mesa.  Brez šibrovke.

Anonimno970, 16.01.2023 ob 12:00

mijav mijav, 16.01.2023 ob 11:55

policija in redarji.

Bom prav vprašala na policijo na navadno številko.

Ker kar sem iskala po netu je samo prvič opozorilo pred tožbo za motenje posesti ter 2. tožba za motenje posesti

policija nima s tem nic in ti bodo povedali da oni na zasebnem zemljiscu nimajo kaj iskati, tudi  kretenski obcinski redarji…..ce jim ne mores lepo razlozit uporabi  fizicno oviro…to je edini nacin poleg tozarjenja ki pa je v slo pot ki ti jo odsvetujem…slo sodisca so gnojna jama

Xzav, 16.01.2023 ob 12:10

Policija in redarstvo na zasebnem zemljišču nimata nobenih pooblastil. Nima smisla, da kličeš. Prav tako avta ne smeš fizično umaknit, ker gre za njihovo privat lastnino. Žal nima pri nas nobene veze, da je parkirana na tvoji lastnini. Torej tožba, ali pa…

Deluje samo dobra stara zadeva: če bodo oni imeli več težav, ker parkirajo na tvojem, potem se bo to nehalo. Ena izmed najbolj finih stvari je, da:

– izpustiš gume (ne preluknjaš, samo spustiš ventilček). Obvezno vsaj dve, zato da z eno menjavo ne more rešit problema. Ne jih luknjat, ker si za to kazensko odgovoren.

– avto zasuješ z jajci in ga posuješ z moko. Tega se ne bodo znebili lep čas.

Slaba stran tega je, da lahko dobiš povračilne ukrepe. Zdaj pa sama preceni, koliko ti tole pomeni. Meni je po izvršeni točki ena ratalo, ker je tisti, ki mi je par mesecev parkiral na ta način ugotovil, da sem jaz bolj usekan od njega.

Policija in redarstvo nimata splošnih pooblastil, morajo pa posredovati na klic lastnika zemljišča.

mijav mijav, 16.01.2023 ob 12:55

praviš, da ostarela starša živita tam. Pa imate naslednike za to hišo? Če nimate je boljše, da Albancem čimprej prodate še vašo hišo, trenutno so cene še visoke.

Ja kam naj dam pa starše?

Anonimno970, 16.01.2023 ob 13:33

Ja kam naj dam pa starše?

kupijo naj si kakšno varovano stanovanje ali pa če ste vi v hiši, naredite kakšno stanovanjsko enoto notri. Dva stara človeka ne moreta zmagati proti celemu rodu mladih.

Julij Cezar, 16.01.2023 ob 12:57

policija nima s tem nic in ti bodo povedali da oni na zasebnem zemljiscu nimajo kaj iskati, tudi  kretenski obcinski redarji…..ce jim ne mores lepo razlozit uporabi  fizicno oviro…to je edini nacin poleg tozarjenja ki pa je v slo pot ki ti jo odsvetujem…slo sodisca so gnojna jama

jaz jim napišem obvestilo vse poslikam dokazano da sem jih obvestila z dokazi slik in vsega, če bi še vedno to naredili, naročim avtovleko in naj odpeljejo avto… pa magari plačam avtovleko za tist odvoz…

za njihovo lastnino na tvojem ne rabiš odgovarjat…

kot je sadje , ki pade iz sosedovega na tvoje, dejansko lahko tvoje… tako tudi tukaj… če željno parkira svoj avto na mojem in tega ne preneha niti po opozorilu naročim avtovleko da ga odpelje na odpad.

mijav mijav, 16.01.2023 ob 13:37

kupijo naj si kakšno varovano stanovanje ali pa če ste vi v hiši, naredite kakšno stanovanjsko enoto notri. Dva stara človeka ne moreta zmagati proti celemu rodu mladih.

Bi pa rada vidla nekoga, ki naša dva prepriča, da naj se odselita (zdrava, samostojna) nekam. Ni pogoja

Fotr je tu od rojstva, mati od 1974

Anonimno970, 16.01.2023 ob 13:39

Bi pa rada vidla nekoga, ki naša dva prepriča, da naj se odselita (zdrava, samostojna) nekam. Ni pogoja

Fotr je tu od rojstva, mati od 1974

potem naj pa še problem s sosedi sama rešita. Očitno so na obeh straneh zarukanci.

Zadolži se in ne plačuj.
Menda rubežniki zasežejo tudi tujo lastnino na tvojem. 🙂

Mislim, da druge rešitve ni, kot postavit ograjo z el. vrati na daljinca, ali pa rampo na daljinca (pač fizično oviro), prometni znak prepovedano ustavljanje in parkiranje, privat lastnina. Sicer pa dokumentirat vsako kršitev, jih opozorit ustno, pisno, prek odvetnika in tožba.

mijav mijav, 16.01.2023 ob 13:41

potem naj pa še problem s sosedi sama rešita. Očitno so na obeh straneh zarukanci.

Ja pa daj no? 75 let živiš na istem mestu, pridejo novi sosedje boš pa kar šel? Zato pa je tako, ker se SLOVENCI UMIKAMO.

Pa vrtna uta, poleti sta zunaj, s sosedi, obiski. Sedaj naj se pa umakneta albancem, ker je tako najlažje

Če že je najlažje 2 stebrička + ketna

Potem dalje pa avtovleka in se plača

Tretja pa tožba, ker bo samo strošek, rešeno bo čez 5 let (če bo) s tem, da bodo rekli, da ne razumejo

Anonimno 1937, 16.01.2023 ob 13:41

Zadolži se in ne plačuj.
Menda rubežniki zasežejo tudi tujo lastnino na tvojem. 🙂

Hah bi bil hec, ko bi prišli pa foter pokaže na te 4 stare golfe.

Itak bi to palilo samo v obratnem primeru.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close