Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prepoved strežbe hrane in pijače na stojnicah

Prepoved strežbe hrane in pijače na stojnicah

Clovek bi nic ne rekel, ce bi bilo kuhano vino , zares kuhano vino kot se sika. Tako pa vsako leto prodajajo vino slabe sorte mesano z vodo , saj ko spijes dva,tri , potem ti je itak vseeno kaj vnasas v organizem , pa se lepo zacolas to brozgo.  Je gostincem mar za nas ljudi ? Ali za njihove polne denarnice ?
Da niti omenim ne katastrofalnih cen cevapov, klobas itd..na sejmu.

Talo da nic stokat , ce se gostinske hisice zapro. Nalijete se ga lahko tudi doma, bolj varno bo , pa se kvaliteta bo vecja.

Pa srecno !

Odgovor na objavo uporabnika
Sliva341, 05.12.2021 ob 06:18

Clovek bi nic ne rekel, ce bi bilo kuhano vino , zares kuhano vino kot se sika. Tako pa vsako leto prodajajo vino slabe sorte mesano z vodo , saj ko spijes dva,tri , potem ti je itak vseeno kaj vnasas v organizem , pa se lepo zacolas to brozgo.  Je gostincem mar za nas ljudi ? Ali za njihove polne denarnice ?
Da niti omenim ne katastrofalnih cen cevapov, klobas itd..na sejmu.

Talo da nic stokat , ce se gostinske hisice zapro. Nalijete se ga lahko tudi doma, bolj varno bo , pa se kvaliteta bo vecja.

Pa srecno !

Ne glede na “kvaliteto” te ponudbe… Ni prav, da so vlada in nestrokovna skupina tolk časa cincal in se odločal glede pravil na sejmih. Ljudje so nabavli hrano, opremo (stole in mize za sedečo postrežbo) pol pa dobili tako kajlo. Direkt zajebavanje!

Tole je hebanje na suho direkt v glavo. Kot bi ablast vedno bolj kazala svoje mišice v smislu: kaj nam pa morete. Gostinci nabavijo, zadnji hip pa zvedo, da ne bo nič. Ukrep bi se mi glede na situacijo sicer zdel kar smiseln. Sama v nobenem primeru ne bi hodila na štante, do tiste umetne brozge mi tudi ni, a tako se ne dela!

Naš pa počasi kuhajo, navajajo na to, da moramo požreti vse govno, ki nam ga na serjejo. Pa so kuhančki in štanti pri tem precej nepomembni.

Povejte mi kera budala bi šla najet stojnico v bolani , ko se ve da ne bo druženja, da je epidemija na pohodu ?

Res ne vem kdo je bolj prtegnjen, šerif ali najemniki, v glavnem normalen človek tega ne bi naredil, če pa sprejemajo napačne poslovne odločitve je to problem ponudnikka in najemnikov ne vlade.

Jaz vlado v tem podpiram, gužva , pa naj bo stokrat na luftu je vir okužb, tega pa nočemo, torej je treba zapreti stojnice.

Predvsem pa je treba sterati ven iz mesta trubaće, ti so sigurno vir slabega zraka.

za vse cepljene in necepljene- OBVEZEN OGLED-(https://www.logicno.com/politika/dr-rer-nat-tomislav-domazet-loso-mrna-cjepiva-zasto-se-ignorira-biologija-retropozicije.html)

Mogoče se že ve, kam bodo gustinci odlagali hrano, ki jim je ostala, da bo za nas, brezdomce?

Odgovor na objavo uporabnika
kera budala, 05.12.2021 ob 11:46

Povejte mi kera budala bi šla najet stojnico v bolani , ko se ve da ne bo druženja, da je epidemija na pohodu ?

Res ne vem kdo je bolj prtegnjen, šerif ali najemniki, v glavnem normalen človek tega ne bi naredil, če pa sprejemajo napačne poslovne odločitve je to problem ponudnikka in najemnikov ne vlade.

Jaz vlado v tem podpiram, gužva , pa naj bo stokrat na luftu je vir okužb, tega pa nočemo, torej je treba zapreti stojnice.

Predvsem pa je treba sterati ven iz mesta trubaće, ti so sigurno vir slabega zraka.

Saj stojnice niso zaprli, samo so prepovedali prodajo pijače in skoraj vse hrane. Očitno zdaj velja rek: ena merica kostanja odžene Covid stran.

Še vedno bo gužva. Pa kaj potem če je PCT. S PCT se ne prepreči prenašanja virusa. Maske? Ah dajte no. To je jasno videti na naši lokalni tržnici. Vse nagužvano, tričetrt jih je brez mask.

Enkrat sem že napisala da je pri vseh teh skropucalih, ki jih sprejmejo, težko sprejet še bolj butastega. Pa me vedno znova in znova presenetijo.

Velik del populacije, naj bo to avtohtone ali ne,ki živi na Slovenskih tleh se je v tej, če se tako izrazim korona dobi tako ali tako izkazal za prasce. Torej je mogoče vzrok v tem, da na stojnicah ne bo hrane in pijače saj konec koncev bi tako ali tako mnogi potrebovali korita ne pa stojnic, da bi bilo zanje primerno za hranjenje in napajanje. Lahko bi morda celo ugibali, da s je vlada pri tem tudi sama po sebi zgledovala in zato, tak ukrep izdala.

Tale s kostanjem je pa res bedna. Lahko stojim v vrsti za coffe to go a ne na stojnici?

Resno ga že lomijo.

Baje da so se Ljubljanski kostanjarji ze znasli. Prodajajo tudi malo merico v vinu, veliko merico s klobaso…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close