Prepis premoženja
Je kdo med vami po ločitvi prepisal svoje premoženje npr. na svoje starše, bližnjega drugega sorodnika? Sprašujem zato, ker želim biti brez premoženja, dokler sem v Sloveniji -tudi iz razloga, d e s eniti bivši ne more stegovati s kakšnimi neutemeljenimi tožbamim da si zaščiti svojo lažnjivo rit – je pa oseba, ki podkupjuje vse naokoli, da lahkodoseže, kar si zastavi.
Kreditov nimam, drugih problemobv tudi ne, nekaznovan oseba, sem pa žrtev cosiopatskega bivšega moža -ki me ne bopustil pri miru niti poločitvi, zaradi maščevanja, ker nisem počepnila njegovim zahtevam ob ločitvi.
Torej – dovolj notarsko urejeno glede prepisa, npr. na očeta? Hvala.
uredil kdo tako, 02.10.2021 ob 11:48
Je kdo med vami po ločitvi prepisal svoje premoženje npr. na svoje starše, bližnjega drugega sorodnika? Sprašujem zato, ker želim biti brez premoženja, dokler sem v Sloveniji -tudi iz razloga, d e s eniti bivši ne more stegovati s kakšnimi neutemeljenimi tožbamim da si zaščiti svojo lažnjivo rit – je pa oseba, ki podkupjuje vse naokoli, da lahkodoseže, kar si zastavi.
Kreditov nimam, drugih problemobv tudi ne, nekaznovan oseba, sem pa žrtev cosiopatskega bivšega moža -ki me ne bopustil pri miru niti poločitvi, zaradi maščevanja, ker nisem počepnila njegovim zahtevam ob ločitvi.
Torej – dovolj notarsko urejeno glede prepisa, npr. na očeta? Hvala.
ob vstopu v zvezo ni imel nič, razen 3 leta star avtomobil v vredenosti nekje 12.000 EUR in svoj sp z običajnimi prihodki, ločenec, nič večjega, jaz tudi finančno preskrbljena inmaterialno ob vstopu v zvezo, redna zaposlitev z odlično plačo, nekaj svojih prihrankov, nobenih kreditov. tekom zveze je pa premoženje, skupno ustvarjeno, skupen posel, preseglo vrednost na koncu 3mio EUR. Ni provokacija ali clickbait.
Crazy Fog, 02.10.2021 ob 12:14
Pol pol, on svoje premoženje lahko dokaže in je tudi tebi jasno 12 000 ti pa ne vem reciva 8 000 na računu, vse kar sta ustvarila gre na pol, tako veleva zakon napisan za tečne babe, predporočne previdevam nista podpisala, če bi jo bi bilo tako kot bi tam pisalo, tako pa je po zakonu…
Ne razumeš – ne sprašujem za delitev premoženja; to je že urejeno, sodno radeljeno, prosim preberi pozorno in ne površno . Sprašujem za zaščito svoje polovice premoženja, ki ga že imam. Tako da tečne babe ti zase zadrži, hvala vseeno za napisano.
Crazy Fog, 02.10.2021 ob 12:17
Aja še to, s temi tvojimi mahinacijami boš prišla skozi če bosta imela sodnico feministko in lezbačo, v nasprotnem pa boš v času obravnave precej slabo izpadla če se izkaže da si poizkušala goljufati na tak način.
Take it easy – read once again; premoženje je že radeljeno 🙂 Tako da se ti ni treba “ukvarjati” več s tem, po tipično slovensko. Hvala za razumevanje. Še kdo drug morda prosim – izkušnjo prepisa premoženja na svojega bližnjega sorodnika?
Crazy Fog, 02.10.2021 ob 12:50
ja kaj ima pa potlej še za zahtevati ? Razen če si goljufala že v prvo in bi on revizijo… babe ste pokvarjene , to se ve.
Ker se mi ravno še ljubi:Če imaš ti izkušnje take, da imaš tak negativen odnos do “žensk”, ti ne morem pomagati. Ne meči vseh žensk zatorej v en in isti koš. Jasno? Get off of me, ne glodaj več moje teme. Hvala vseeno za tvoj “čas”. Črta-U R the dog caracter:
od 0:44 minute posnetka dalje.
uredil kdo tako, 02.10.2021 ob 13:07
Ker se mi ravno še ljubi:Če imaš ti izkušnje take, da imaš tak negativen odnos do “žensk”, ti ne morem pomagati. Ne meči vseh žensk zatorej v en in isti koš. Jasno? Get off of me, ne glodaj več moje teme. Hvala vseeno za tvoj “čas”. Črta-U R the dog caracter:
od 0:44 minute posnetka dalje.
uredil kdo tako, 02.10.2021 ob 12:17
Ne razumeš – ne sprašujem za delitev premoženja; to je že urejeno, sodno radeljeno, prosim preberi pozorno in ne površno . Sprašujem za zaščito svoje polovice premoženja, ki ga že imam. Tako da tečne babe ti zase zadrži, hvala vseeno za napisano.
ne razumem – če je to razdeljeno, kaj bi ti potem še naredil, kako in s čem bi dostopal do tvojega premoženja… s kakšnimi dejanji? lahko kaj več poveš?
Glej jaz ti splošnega prepisovanja na kogarkoli drugega ne svetujem nič – to bi enako povedala vsakomur – pa naj gre za starše, ki so taki,da bi v ihti in kao zavarovanju prepisovali stvari na svoje otroke, ali pa zate, ki bi prepisovala kaj na starše – a misliš,da je tam varno – nikoli ne veš kaj se zgodi – imaš sorojenca, se bog ne daj kaj zgodi in se bo prepisano na starše delilo v postopku dedovanja, ali bog ne daj se starša ločita si razdelita tvoje, in potem eden spozna novega partnerja in bo tisti novi pohapsnil tvoje in še malo morje je lahko scenarijev…
So bili v obratnih primerih scenariji, ko so starši vse dajali prepisovati lastnim otrokom – potem so pa ti kredite najemali pa so tako ubogi starostniki ostali brez bajt – in ti lastni otroci se sploh ne sekirajo… starostniki pa na tem da ostanejo brezdomci, samo zato, ker so lastnim otrokom prepisali bajto…. jaz zagovarjam stališče poštenja – nihče nikomur ne prepisuje nič za časa življenja kot darila nič… ker nikoli ne veš kdaj boš brez ostala – če je pošteno tvoje, naj bo pošteno napisano na tvoje ime. to je moje mnenje.
kar je tvoje je tvoje in pošteno zavaruj… če sta vse razdelila v postopku ločitve, nima več kaj, in ne pelji brezveze strahov… pusti zgodbo za seboj in živi naprej… saj ti nič več ne more. ne razumem s kakšno podlago bi zdaj on tvoje dobival in te oškodoval.
nesr, 02.10.2021 ob 13:11
ne razumem – če je to razdeljeno, kaj bi ti potem še naredil, kako in s čem bi dostopal do tvojega premoženja… s kakšnimi dejanji? lahko kaj več poveš?
Glej jaz ti splošnega prepisovanja na kogarkoli drugega ne svetujem nič – to bi enako povedala vsakomur – pa naj gre za starše, ki so taki,da bi v ihti in kao zavarovanju prepisovali stvari na svoje otroke, ali pa zate, ki bi prepisovala kaj na starše – a misliš,da je tam varno – nikoli ne veš kaj se zgodi – imaš sorojenca, se bog ne daj kaj zgodi in se bo prepisano na starše delilo v postopku dedovanja, ali bog ne daj se starša ločita si razdelita tvoje, in potem eden spozna novega partnerja in bo tisti novi pohapsnil tvoje in še malo morje je lahko scenarijev…
So bili v obratnih primerih scenariji, ko so starši vse dajali prepisovati lastnim otrokom – potem so pa ti kredite najemali pa so tako ubogi starostniki ostali brez bajt – in ti lastni otroci se sploh ne sekirajo… starostniki pa na tem da ostanejo brezdomci, samo zato, ker so lastnim otrokom prepisali bajto…. jaz zagovarjam stališče poštenja – nihče nikomur ne prepisuje nič za časa življenja kot darila nič… ker nikoli ne veš kdaj boš brez ostala – če je pošteno tvoje, naj bo pošteno napisano na tvoje ime. to je moje mnenje.
kar je tvoje je tvoje in pošteno zavaruj… če sta vse razdelila v postopku ločitve, nima več kaj, in ne pelji brezveze strahov… pusti zgodbo za seboj in živi naprej… saj ti nič več ne more. ne razumem s kakšno podlago bi zdaj on tvoje dobival in te oškodoval.
Maščevanje meni – sprožanje drugih postopkov v katerih zahteva rubež premoženja, ker so proti njemu sproženi upravičeni kazenski postopki- dejanja iz gospodarskega kriminala -gre pa tudi za zaščito in varnost premoženja državljanov sicer, določenih poslov).
Lagal meni več kot 10 let v obraz,kako je pošten, trpela družina, zakon iz tega naslova. Prikrival in odtujeval tudi skušno premoženje, se šel na svojo pest marsikaj; mazal s skupnim premoženjem ” po steni”.
uredil kdo tako, 02.10.2021 ob 13:18
Maščevanje meni – sprožanje drugih postopkov v katerih zahteva rubež premoženja, ker so proti njemu sproženi upravičeni kazenski postopki- dejanja iz gospodarskega kriminala -gre pa tudi za zaščito in varnost premoženja državljanov sicer, določenih poslov).
Lagal meni več kot 10 let v obraz,kako je pošten, trpela družina, zakon iz tega naslova. Prikrival in odtujeval tudi skušno premoženje, se šel na svojo pest marsikaj; mazal s skupnim premoženjem ” po steni”.
In jasno, v tem primeru zaupaš bolj in najbolj svojemu očetu, bližnjemu sorodniku , kot komurkoli drugemu. Niti lastnim, podkupljenim odraslim polnoletnim otrokom.
glej… če sta ločena in imata uradno razdeljeno premoženje – ni variante,da bi on zaradi svojih poslov zahteval zdaj rubež tvojega premoženja… sta ločena in njegovo bodo rubili… saj ne gre to tako…
zaradi mene ti lahko prepišeš svoje na koga drugega… samo boš potem mirna, da je varno,da bo ostalo tvoje? Boš dobila potem nazaj… ne vem no… jaz bi ti svetovala,da tega ne počneš -po mojem je vseeno bolj varno pri tebi tvoje, kot pa na sorodnikovo ime… menim,da bivši mož nima pravne podlage,da rubi tvoje, če sta vse imetja pravno že uredila.
kakor koli se obrneš je sranje, 02.10.2021 ob 13:50
Jaz pa vem v cem je finta.
Njen tip si je pridobival premoženje po principu manjših ali večjih goljufij.
Ko bo jo pa ta razkrita zaradi obnove postopka pa lahko ostane brez tega kar je že podedovala.
ja, to je pa potem druga pesem, če je premoženje njeno tudi sumljivega izvora… ne vem… ne sodim,. samo odgovarjam na tvojo domnevo… če je to tako… potem pa, če še ni zastarano, bodo vse goljufije lahko preganjane… samo kako ona o tem ni nič vedela, če je bila poprej soudeležena v poslu?
nesr, 02.10.2021 ob 14:01
ja, to je pa potem druga pesem, če je premoženje njeno tudi sumljivega izvora… ne vem… ne sodim,. samo odgovarjam na tvojo domnevo… če je to tako… potem pa, če še ni zastarano, bodo vse goljufije lahko preganjane… samo kako ona o tem ni nič vedela, če je bila poprej soudeležena v poslu?
Ne, to premoženje ni sumljivega izvora. Problem je, če tudi še naprej podkupi odvetnike, pa tudi sodnike in ugodijo v njegovo prid, zahteva pa npr. 2 MIO odškodnine. Grde umazane igrice. Ker je denar sveta vladar tudi med odvetniki in sodniki.
In tako in takrat moraš biti brez premoženja; pa plačo na minimum. Garaš pošteno 20 let, podnašaš rit taki barabi -upravičeno te skrbi za tvoje prigarano premoženje.
uredil kdo tako, 02.10.2021 ob 14:16
Ne, to premoženje ni sumljivega izvora. Problem je, če tudi še naprej podkupi odvetnike, pa tudi sodnike in ugodijo v njegovo prid, zahteva pa npr. 2 MIO odškodnine. Grde umazane igrice. Ker je denar sveta vladar tudi med odvetniki in sodniki.
In tako in takrat moraš biti brez premoženja; pa plačo na minimum. Garaš pošteno 20 let, podnašaš rit taki barabi -upravičeno te skrbi za tvoje prigarano premoženje.
Goljufije so iz gospodarskega kriminala njegove redne službe, ne zasebnega delovanja skupnega podjetja, kjer je bilo ustvarjeno tudi to premoženje.
Ja,ja, 02.10.2021 ob 14:23
Daj denar v sef, seveda na svoje ime.
Če je varianta, da še tebe preiskujejo, je denar izgubljen. Pa še veliko dokazovanja bo potrebnega.
Nikakor ne v sef -v štumf k zaupljivemu sorodniku. Ker vem, da me ne bo nategnil – ker jaz njega tudi nikoli nisem. Imava pošten in fer odnos -netipično slovenski, kjer zavist in foušija seka.
uredil kdo tako, 02.10.2021 ob 14:25
Nikakor ne v sef -v štumf k zaupljivemu sorodniku. Ker vem, da me ne bo nategnil – ker jaz njega tudi nikoli nisem. Imava pošten in fer odnos -netipično slovenski, kjer zavist in foušija seka.
Mene nimajo kar preiskovati -jaz sem samo podajalec informacij iz prve roke, ko in če je potrebno sodeluješ s preiskovalci, pod zaščito. Z dokazi in še dodatno odkritimi dokazi – poslovno, ne zasebno, mej eobremenil ker mi je sam izpovedal vse to. In tega ne smeš držati zase, je zelo bremenilno; zato pa cvika, ker so zadaj vpleteni še drugi, cela veja in tako poizkuša izsiljevati. Kot v mafijskem filmu.
Ne vem kaj je zadaj ampak
ce sta ze locena in imata premozenje razdeljeno je to- to.
ce je goljufal in upniki zdaj zahtevajo premozenje nazaj, del tega premozenja , ki ga je on prigoljufal si dobila tudi ti, ne da bi takrat vedela, ti noben prepis (npr z darilno pogodbo) ne bo pomagal, ker darilno pogodbo bo upnik izpodbijal in zahteval vrnitev premozenja ( v tisti visini ki mu pripada)
edino ce komu kao prodas ampak pol te bojo vprasali kje imas denar.?
kar se pa samega vprasanja tice, ja lahko podaris z darilno pogodbo Podaris lahko kar hoces.
nesr, 02.10.2021 ob 15:40
za kaj zahteva odškodnino… če praviš,mda sta uredila vse stvari med vama… kaj imaš zdaj ti z njim zakaj bi od tebe zahteval odškodnino?
Nobene odškodnine ne zahteva – rubež na premoženje in nepremičnino. Maščevalna taktika, ker se boji za svoj stolček v gospodarstvu, kjer ima očitana kazniva dejanja šže s strani drugih, še predno sem to jaz ugotovila in povezala z novimi zadevami in tudi zpovedal mi je točno kaj – ker je moral. Kar težke stvari so v ozadju. Se ukvarjajo ustrezni organi s tem.
Mary/yram: pokraden denar iz gospodarskih krogov mene ne zanima – sparkiran je nekje v off shore podjetju 🙂 Zato želim zaščititi osebno premoženje; ker to se je začelo dogajati po 15 letih zakona. Okostnjaki padat iz omar – ne privat, poslovni, službeni, gospodarstveni.
Jaz pa moram biti brez premoženja, da mi ne morejo rubiti nič, če podkupi in mu ugodijo za kuverte z denarci ( tako to pri nas gre -ja, se giblje v takih krogih, je taka “riba” z leti, nastavljena na položaje, da tudi drugim rit odnaša): prav tako zato, da se mi ne morejo vsesti na “plačo”, če si zagotovim minimalno plačo, ravno za preživetje. Ker se moram zaščititi.
Forum je zaprt za komentiranje.