Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice prepir z ženo: kdaj iti na morje zaradi gneče

prepir z ženo: kdaj iti na morje zaradi gneče

Svetujem ti, da greste v nedeljo, ker mi potujemo samo v nedeljo, ker ni gužve na cestah, na trajektih..oz mnogo manj.Itak pa ne rezervirava na soboto, ravno zaradi gužve, sploh pa hrvaška…

ej, stari, nič ne štekaš. Ženi moraš vedno dat prav. Drugače je ne ljubiš, je ne spoštuješ ali pa imaš drugo :-))))

Sedaj ni več pasje vročine, verjetno imate klimo v avtu.Pojdite popoldan-tam okrog 17-18h.Do takrat se tahujša gužva že malo “unese”.Če bo prehudo, se kje ustavite, popijte kavico in počasi dalje. Saj ste/greste na dopust. V hotel boste verjetno prišli po večerji…imate pa še večer in noč pred sabo,da se lepo odpočijete in pričnete zjutraj …..uživat. Preprosto.

Nobene gneče ne bo, kadarkoli pač greste. Sezone je konec, Rab prazen.

V vsakem primeru izgubiš.
Če bo po tvoje bo ona slabe volje,če pa po njeno pa ti.Tko,da ti predlagam,da nardiš po njeno,se vsaj nadaljnim kapricam izogneš,ker babe so babe.
Kdaj jim je pa kej prav??

Hehehehhe, potem si bil tak kot so te vajeni. 😉
Babnca ima vedno “prav”…….ampak nima, sam po njenem mora bit.

ej pa ne pelješ se v Sibirijo z avtom, ampak na Rab. popoldan za dol itak ni nobene gužve več.
in 4 letni otro, ni tako blazno majhen, da ene poti do Raba ne bi zdržal.
ne morš verjet res, kolk eni komplicirate…

tacajt ko na Monu visiš, bi delal službeno delo, pa ne bi bilo treba v soboto v službo.

Martin je vse povedal! Mož Mrož, ubogaj ženo:)

Konec avgusta ni proti morju nobene gneče več, tudi v soboto popoldne ne. Tudi na trajekt ne boste čakali, brez skrbi. Vsedite se v avto takoj ko je to mogoče in uživajte!

Nehajte trapat, da bi morali startat v nedeljo ali celo ponedeljek.

Sobota popoldne v drugi polovici avgusta je na cestah povsem OK.

Tudi to, kar trdi Linda, da je sezone konec in da je Rab prazen, je neumnost. Rab bo do konca meseca se zanesljivo vsaj 70-80% poln, s posezonskim septembrom pa nekje nad polovico.

Tako da, naj le pazijo, da ujamejo zadnji sobotni trajekt- tudi ni nujno, da bojo prisli na prvega, kolone za trajekt v nasprotni smeri bojo pa 21.08. sploh nekajkilometrske.

V soboto popoldne ne bo gneče. Če je tvoj edini argument gneča (ki je zdaj več ni), potem boš moral popustiti.

uha.
pridem iz službe in me čaka bralno razvedrilo….
tak da žena že spi, ne ve za moje kalkuliranje po MON-u:))))
koliko postov?! res ste neverjetni….
eni tako, drugi tako…hm…fajn ste me skenslali…ok…
čeprav ženske vkup držijo.
ah pa res…ne gremo v rusijo..in če sem-sva komaj zrihtala prosto v službi, pa rezervacijo, pa vreme :))), pa denar..
avto (glih s servisa), ni vrag da bi se ubadal(a) s časom, vožnjo…z mravljiščem na cesti…
že misel na to – da te fejst zaščemi ko odrineš dol, da začutiš razposajenost…
jap prav mate, ne splača se sekirat,ne ženi kontrirat…
še hvaležna mi bo (v postelji-mmm…)
samo da ji ne pokvarim…če že, naj ji drugi….
možje itak moramo-znamo požreti marsikatero…
hvala vam za domiselnost, izvirnost, praktičnost,….
čeprav z enim očesom spremljam razmere na hrv.cestah
pustimo se presenetit…
po vrnitvi z morja pa ženi pokažem to stran…haha…
lp
in vsem lepo bivanje doma ali v tujini…

Evo Mož Mrož, pa si potuhtal:) Seveda ima žena vedno prav:) Lepo se imejte in uživajte! A vreme si tudi zrihtal?

Poslušaj ženo! Pa vmes naredite kak postanek, da se malo pretegnete in se izognete morebitni potovalni pljučni trombozi 🙂

Saj vem, da je zadeva že mimo, ampak … kaj pa, da se tako organizirate, da je že sama pot izlet? Ne vem, greste takoj po tvoji službi od doma (žena tačas vse pripravi, kakšne fajn prigrizke za na pot, …) najprej po regionalnih cestah kjer ni gužve,, se na poti ustavite kako zanimivost pogledat, nekje na pikniku / kosilu … tako se ne boste samo cijazili cel dan, ampak bodo hkrati to že počitnice!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close