Preparacije na veseli december.
Uradno odpiram priprave na veseli december 😉
Zdaj že par dni hodim mimo pospravljene smrekice v kotu in se ogrevam, ampak je še čas.
Ve pa smrekica, da bo kmalu spet blestela 🙂
Prihaja magični čas radosti in veselja, ko ljudje odpremo srca ljubezni in novim pustolovščinam 🙂
Enkrat se živi zato naj bo vsak dan magičen, veseli december pa še malenkost bolj 😉
🙂
Uživaj v vsakem dnevu, je vredno, drugače pa je tudi meni pomlad uf, ni lepšega :)[/quote]
Saj to je težava, ker dni ne bo, bodo samo noči. Ena takšna dolga tema od konca oktobra pa do marca.[/quote]
Sam sem tudi včasih tako razmišljal ampak imaš toliko stvari, ki jih lahko počneš, če si nor in mlad še toliko več 🙂
Hehe, ne ne,ni tako mišljeno Hugolina 😉 Jaz samo bolj razvlečem veseli december, za mene je tudi jesen magična 🙂
Vseeno mi je za velecentre, čeprav se je lepo sprehodit skozi mesto.Lepo je videti vesele ljudi, dajati in sprejemati ljubezen, pozitivne vibracije :)[/quote]
Meni je pa ravno čar decembra to, da ga čakam in potem preživim v pričakovanju, decembrski pravljični Ljubljani, štantih, lučkah, koncertih, kuhančku. Če bi že sedaj začela s tem, bi bila do decembra že naveličana. Se ga pa veselim tudi jaz. Letos še posebno.
Hehe, ne ne,ni tako mišljeno Hugolina 😉 Jaz samo bolj razvlečem veseli december, za mene je tudi jesen magična 🙂
Vseeno mi je za velecentre, čeprav se je lepo sprehodit skozi mesto.Lepo je videti vesele ljudi, dajati in sprejemati ljubezen, pozitivne vibracije :)[/quote]
Meni je pa ravno čar decembra to, da ga čakam in potem preživim v pričakovanju, decembrski pravljični Ljubljani, štantih, lučkah, koncertih, kuhančku. Če bi že sedaj začela s tem, bi bila do decembra že naveličana. Se ga pa veselim tudi jaz. Letos še posebno.[/quote]
Jaz sem v prvi fazi nekje novembra, zagrevam pa se že oktobra, hehe.Mogoče je to samo čar življenja, da radi živimo, da lahko cenimo malenkosti in se veselimo vsakega dneva 🙂
Jaz pa ne maram vsega tega norenja okrog “veselega” decembra, kar posiljujejo te s prisiljenim veseljem in pričakovanjem… trgovski centri začnejo noreti in se okraševati že sredi oktobra, tisti, ki okrašujejo konec oktobra, so že pozni. Pa tiste osladne božične pesmi na radiu, vsak dan po 20x… Jaz se veliko bolj veselim pomladi in poletja, toplote, zunaj pa vse zeleno – namesto belo.
Evo bosi, nekaj za ogrevanje. 😉
Evo bosi, nekaj za ogrevanje. 😉
https://www.youtube.com/watch?v=eQ34DSTjsLQ%5B/quote%5D
To je neka polžasta verzija, hehe 🙂
še vercija za bejbe ☺
https://www.youtube.com/watch?v=zYneDzAnlVc
lepo je to, jaz se že tudi veselim decembra, že polno planov, pravzaprav sta že prejsnji teden ravno miklavž in božiček darilca zavila – so spravljena v omari.
letos so vsa zavita v obliki bonbončkov, največjega ima seveda moj zlati nečakec.
jaz tudi rada gledam te dogodke vse naokoli in potem obveščam nečakca in sestro pregovarjam,da ga kam pelje. Pri nas v okolici so tako šli na Božično skrivnost v jami Pekel, pa Božična vas v zelen’dolu, ko je še bila, pa praviljična dežela v centru Celja – ampak tam je itak vsako leto eno in isto… sem pa tudi jaz nekaj mesecev nazaj zasledila tudi tole kar omenjaš in če bo nečakcu še zanimivo – bo že sedemletnik 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.