Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Preobrat: cepivo zakrije virus in ga hitri testi težko zaznajo

Preobrat: cepivo zakrije virus in ga hitri testi težko zaznajo

Bo zdaj drugačna slika glede širje ja virusa?

Odgovor na objavo uporabnika
Prelomno, 16.11.2021 ob 16:59

Bo zdaj drugačna slika glede širje ja virusa?

Dej ne seri. Po 3 tednih kar sem dobil 2 dozo sem fasal kovid. Pa je bil pozitiven in hitri test in PCR.

baksuz, 16.11.2021 ob 19:03

Dej ne seri. Po 3 tednih kar sem dobil 2 dozo sem fasal kovid. Pa je bil pozitiven in hitri test in PCR.

Od kje si ga fasal? Si se druzil s kom, ki je bil okužen?

Nič ne zakrije, samo manjšo količino virusa imajo, ker ga imunski sistem bolj uspešno uničuje. Posledično so tudi MANJ kužni. Upam, da vam je jasno, da manj pomeni manj in ne nič.

Cisto vsem je pokazal pravilen rezultat.

Spominka, 16.11.2021 ob 19:32

Cisto vsem je pokazal pravilen rezultat.

Mislim na meni znane.

Ah ne, brez cepiva boste postali zombiji , mi cepljeni pa ne, vir je enako verodostojen kot je tvoj avtor !

Ma gonte se svi u pićku materinu, mar nema dovolno zaraza dosad, jebo vas alah u dupem dajte  smirite  se !

Pri testiranjih so vedno odstopanja, tudi nosecniski test je lahko negativen, pa je zenska noseca ali obratno.

Kolikor poznam cepljenih, da so zboleli, so bili pozitivni ze doma na testu, cim so se pokazali simptomi. Seveda pa je mozno tudi, da kdaj ne pokaze, kot je mozno, da pokaze okuzbo s kovidom, a v bistvu je ni.

B’hhhh Kak cjepc

Me je kr zmrazil…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close