Prenova kopalnice – okvirna cena in kvalitetni/ugodni izvajalci
Pozdravljeni, zanima me okvirna cena prenove celotne kopalnice 5,6m2.. demontaza, odvoz, menjava vodovodnih cevi, elektroinstalacije, polaganje ploscic, zamenjava celotne sanitarne opreme.. sepravi skoraj da vse 🙂
Ima kdo kaksne izkusnje ali poznate kaksnega dobrega izvajalca ? Sem iz primorsko/notranjskega konca.
Za odgovore se vam vnaprej lepo zahvaljujem !
cena zavisi kaj daš notri..daš dekoro microcement al pa ploščice iz merkurja odprodaja opcija. Isto oprema, lahk daš obi/mercator/merkur/ottimax opcije al pa catalano, arblu in podobno višjerazredno druščino
pri tuš kabinah imaš možnost samo kanalete kar ti precej razšiti opcijo tuš kabin
jaz bi pogledal še kopalnice wedi , znaš dobiti kaj pametnega (kopalnica wedim trgovina-kalcer.si)
pa še to, če ti bo mojster kupil komplet opremo za kopanico zna biti (vsaj za nekatere izdelke) nižji (9,5%) kot če jih ti nabaviš v trgovini (22%)
-
Glede na st. Goljufov in salabajzerjev, ti mocno svetujem eno: predracun in placilo, ko bo narejeno. Ni enostavno, ampak samo tisti, ki se bo res potrudil s ponudbo, ti bo tudi dobro naredil. Ce ne rabis takoj, bo pa ceneje, ce najdete z vsako delo svojega majstra, se pravi vodovodarja, polagalca ploscic … pa se preveri izvajalca!
Bom izkoristila kar to temo. V kopalnici želim zamenjati tuš kadico za večjo. Trenutno imam 80 x 80 cm, rada bi imela 80 x 160 cm. Gledala sem kadice z odtoki na različnih mestih kadice. Večina jih ima na konceh luknjo za sifon oziroma odtok, nekateri na sredini in ob strani, drugi na sredini kadice. Kakšna je prednost teh na koncu in teh na sredini in ob strani? Hvala za informacije.
Jz upam, da bom uno na podsrehi stisnil v jurja…4m2…
Najdraži bo verjetn voda in centralna ( ki je predelana tudi po ostalem delu podstrehe).
Kanalizacija je 67eu ( ena pikca odpade inštalacij tudi za čajno kuhnjo al kako bi se izrazil, na drugi strani stene)
Estrih ne vem, morm kupit še 3 žakle Anhovga, pesek je že gor.
Hydroizolacija- zrihtal đabe brat od moje (material)
21,5m2 ploščic za na steno 20€ (bolha).
4m2 za na tla 78eur, da sem ujel isto marmorno zgodbo s stenskih, bauhaus.
tuš kad 100x 80merkur expo kolpasan 125eur. Zaslon steklen 200x 100 se valja doma…(zato sem ciljal tuš 100x 80)
Školjka monoblok Obi 116eur z dostavo, kliknil z mišjo.
Umivalniški blok obstoječ star 13 let v rabi le 2-3 leta, ker je bila potem dotična kopalnica opuščena.
Pipe iz Hoferjev nekje 40eur se mi zdi.
Fugirno pasto že mam, cena verjetn tm 15 eur.
Rabimo še keraflex lim za teglce, ventilator, šerm, kotne ventile in busanca, k bo to zložu (99,99pa črta gor verjetn jz).
Mogoče bom tik pred polaganjem napel še mapelastic dodatno hidroizolacijo, kar podraži zadevo za cca 80/100 eur, na steni od tuša bo pa ziher, mam en ostanek tega od prej.
????
Forum je zaprt za komentiranje.