Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PRENOVA KOPALNICE

PRENOVA KOPALNICE

Ojla,

zanima me, če ima kdo iz prve roke izkušnje z INŠTALACIJE PETOŠ iz Kranja. Zaenkrat nisem zasledila pripomb. Hvala.

Dvigam temo, če se kdo javi.

DDan,

tudi mene zanima če jih kdo pozna?

lp

Mene pa zanima, kako ste zadovoljni tisti, ki ste dali prenoviti kopalnico preko Merkurja? Je v redu izvedba ali bolj tako tako? Koliko dni so delali? Malo me skrbi, ker imamo za prenoviti kopalnico v bloku in se bomo morali za ta čas odseliti.

Obujam temo, ker iščem mojstra za prenovo kopalnico. Je komu prenavljajo kopalnico podjetje Petuš? Kako ste bili zadovoljni?

Ja, nam je obnovil vse od a do ž Merkur. Smo bili zelo zadovoljni in će bi se še enkrat moralo odločiti bi se sigurno isto. Če te kar koli zanima sem na voljo.LP

“Za Miljo:

Prosim, če nam lahko zaupate koliko časa nazaj ste adaptirali, velikost kopalnice. Predvsem  me zanima končna cena.

Poizvedujem, ker sem tudi sama trenutno v akciji za prenovo kopalnice. Baje so cene šle precej navzgor.

Odgovor na objavo uporabnika
milja44107, 13.02.2023 ob 17:57

Ja, nam je obnovil vse od a do ž Merkur. Smo bili zelo zadovoljni in će bi se še enkrat moralo odločiti bi se sigurno isto. Če te kar koli zanima sem na voljo.LP

Koliko časa je pa trajala prenova?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close