Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prenova kopalnice

prenova kopalnice

Razmišljam, da bi prenovo kopalnice zaupala Bauhausu na Kajuhovi, ker sem iz Lj.. Odločila sem se za kanaleto za tuš in zid, ne tuš kabino.

Če je kdo od vas prenavljal z Bauhausom, bom hvaležna za komentar. Vseeno ali pozitiven ali negativen. Prav mi bi prišel pri odločitvi.
Vem, da potrebujem novo kopalnico, ker je že dotrajana. Ampak že ob misli na obrtnike sem v stresu in odlagam in odlagam.

Lahko le pohvalim njihovo robo in ustrežljivost v trgovini, njihovih ostalih storitev pa nisem koristila.

Nisem prenavljala preko njih, sem pa pri njih kupila tuš kabino.
Ker prenova traja navadno 14 dni to pomeni toliko časa brez wc in tuša. Ko so mi mojstri začeli montirati tuš kabino, je bil spodnji del počen. Z veliko težavo in nesramnim odnosom prodajalca so mi jo zamenjali, kajti zahtevali so, da naj reklamiram pri proizvajalcu, to pa lahko traja do 45 dni in brez tuša toliko časa je bilo nemogoče biti.
Nasljednja tuš kabina pa ni dihtala pri vratih in sem imela že prvi dan poplavo. Sem reklamirala, so rekli, da se bo nekdo oglasil, pa se nikoli ni. Ker sem jih imela polno glavo, nisem več težila, sem pač plačala nekomu , da mi je to popravil.
Od takrat nisem več stopila v Bauhause.

TAM smo kupili tuš kabino, ki je takoj počila . Baje je Kitajska in ima nosilnost 70 kg ,, Lijak je razpokal po enem mesecu uporabe

Mi je že jasno, hvala vam za odgovore. Res si nisem mogla ustvarit mnenja z mojimi malimi nakupi. Ob reševanju reklamacij pa se marsikaj pokaže. Hvala še enkrat.

Tole pa so koristne informacije za vse nas, ki bi se utegnili v prihodnje odločati za večje nakupe v Bauhasu. Se ga bom izogibala.

Jaz sem pred kratkim prenavljala kopalnico. V Bauhausu so totalni luzerji, na kopalnicah še tega ne vedo kaj prodajajo. Čakala sem kot nora, da je imel gospod čas zame in sem si medtem že vse ogledala, potem je začel risati kopalnico in trdil, da pri njih določene stvari ne prodajajo. Sem ga prav zvlekla tista dva regala naprej, da sem mu jo pokazala. Sem se lepo zahvalila in šla drugam. V Merkurju v BTC so precej bolj profesionalni, čeprav tudi tam potem nisem kupila.

Ah, dejte no. Prenavljala sem kopalnico, sicer ne z Bauhausom, sem pa dosti robe tam kupila. Pipe, set umivalnik-omarica-ogledalo-luč – vse dela, kot je treba. Ja, res, ko sem pripeljala omarico na dom, je bila počena, pač se ni videlo v embalaži – in so jo takoj zamenjali. In je še zdaj, po petih letih, ko nova, pa nisem vzela neke hude kvalitete.

Avtorica posta – če takole sprašuješ na forumu, se vedno oglasi folk, ki samo čaka, da nekaj popljuva. Ljudje radi kritizirajo. Ne rečem, kdo ima tudi slabe izkušnje, a sem prepričana, da jih je cel kup, ki ima tudi dobre. Jaz sem se takrat tudi zanimala za prenovo kopalnice z Bauhasom, samo sem pač potem dobila eno drugo varianto s svojim znancem vodovodarjem, ki je tudi mirno nakupoval v Bauhausu. Če bi šla še enkrat v prenovo, bi brez pomisleka šla v Bauhaus, ker se meni tudi ne da z raznimi majstri zezat. Sem prepričana, da je usluga čisto na nivoju – res pa je, da nisem človek, ki samo čaka, da bo kdo kaj narobe storil in išče napake.

Pojdi tja in naj ti naredijo načrt pa boš videla, če ti ustreza.

Vprašala sem za izkušnje iz prve roke. Kot vidim jih nimaš, tako da tvoj komentar ni na mestu. Ne poznam nikogar, ki bi obnavljal z Bauhausom, zato sem tukaj vprašala. Predno nekomu daš 5ke je pa že treba povprašat za izkušnje. Več ljudi več ve.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close