Najdi forum

Prenosnik-kateri

Kupila si bom kvaliteten prenosnik, pa ma zanima ali ima kateri tipkovnico s številkami enako kot tipkovnice “normalnih” računalnikov. Delala bi veliko v Excelu, pa me številke nad črkami motijo, sem pač navajena klasične tipkovnice. Prosim, če mi kdo napiše model prenosnika, da v trgovini ne bom izpadla preveč računalniško neizkušena. Hvala za pomoč.

Videl sem tudi že take, konkretne znamke in modela se ne spomnim. Bil je precej velik (kar pri prenosniku pomeni drag), pomoje je imel 17″ zaslon. Drugače pa so za prenosnike na voljo dodatne numerične tipkovnice, če ti bo tavelik računalnik predrag, razmisli o manjšem in dodatni tipkovnici.
Kar se tiče blagovne znamke, osebno prisegam na Toshibo.

MSI prenosniki imajo tudi številčnico!

lp

Pozorna bodi tudi na izbiro zaslona, novejši modeli imajo ‘lesketajoče zaslone’, ki imajo zvečer res izredno lepo sliko, zlasti, če pregleduješ fotke ali filme. Problematični pa utegnejo biti, če jih uporabljaš podnevi in imaš mizo nasproti okna. Resda si z njim mobilna, vendar računalniške mize niso vedno.

Če imaš želje po številčni tipkovnici, je pa najmanjši problem kupit zunanjo USB.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Imam “lenobo” Lenovo 3000 N100,(ta lenoba ni moja ampak od darežljive firme),ki se je preselila nekam na kitajsko. Drugače se mi pa trenutno dopade Dell Latitude D-5200 120 HDD,15″in 1,66 intel dual core za nekaj čez 1000€

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close