Prenos slik z digitalnega aparata
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem zastavila vprašanje glede prenosa slik, ampak ni bilo sreče. 🙂 Poskusimo še enkrat.
Imam windows XP prof. in digitalni aparat TOSHIBA PDR 2300. Do zdaj mi je normalno prenašal slike na računalnik, zdaj pa napiše da gonilnik za to napravo ni nameščen. Poskušala sem ga namestiti s pomočjo čarovnika in mi je napisalo da je nameščeno. Potem, ko sem skušala prenesti slike, še vedno piše, da ni nameščen. Zanima me, če je to res zaradi gonilnikov, kajti nič nismo brisali z računalnika, prej pa je delovalo normalno. Ali bi tudi v primeru, da je šel kabel, pisalo enako… Kaj bi še lahko bilo narobe?
Prosim za bilo kakšen nasvet. Hvala!
LP
Wega, kako naj zbrišem gonilnike, če mi piše, da sploh niso nameščeni? Samo, hecno je to, da mi po eni strani pravi, kako gonilniki niso nameščeni, po drugi strani, pa ko sem šla pogledati stanje naprave, mi piše, da ta naprava deluje normalno???? Zdaj več jaz nisem normalna. 🙂
A mogoče veš kakšne gonilnike rabim in kje jih najdem? Preden vržem sicer dober aparat v smeti, bi se rada prepričala, če ni point res v gonilnikih.
Hvala ti, ker se trudiš pomagati!
LP
Forum je zaprt za komentiranje.