Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prenočišče v Havani

Prenočišče v Havani

Pozdravljeni,

na hitro sem se odločil, da odidem na Kubo. Karto sem dobil za 26.7.
Ker priletim v Havano pozno zvečer, me zanima ali je prenočišče nujno potrebno rezervirati vnaprej ali pa se najde kaj ugodnega tudi na letališču?
Ali mi lahko priporočate kakšno dobro caso particulare v Havani in tudi drugod po kubi?
Ali še kdo potuje ta teden? Lahko se dobimo in prepotujemo kakšen del Kube skupaj.

Hvala in lep pozdrav!

Hainan, lahko mi pišeš na n.mariposa@gmail.com za info o Kubi in tudi naslov.

Živjo!

Midva sva bila z možem na kubi leta 2000, kot vem še vedno velja zakon, da moraš imeti ob prihodu na letališče obvezno naslov, kje boš spal, sicer te avtomatsko fliknejo v državni hotel po najvišji ceni.

Bom pobrskala doma; midva sva spala pri neki gospe Eleni v čistem centru Havane, priporočili drugi, ki so bili že tam, super!!!!

Naju je potem tudi usmerila v sobe naprej po Cubi; same case partikular, v Trinidadu sva spala v pravi mali kubanski rezidenci za smešno ceno. Da ti ne govorim, da te vsakič že na začetku vprašajo potiho, a bi jedel jastoga.

In izbiljiš oči, poveš, da za to kot popotnik ni denarja, pa te potolaži, da je na črnem trgu to ful poceni. In potem naju je Elena razvajala z vsem mogočim, dala ogromno koristnih nasvetov, pa še razgledana je bila zelo, mislim, da učiteljica ali nekaj takega.

Če te zanima, ti sporočim.

Čao,
2xmami

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close