Prenočišče-Preddvor pri Kranju
veliko navdušenje nad predvorom!
bo tudi navdušenje nad viskomi cenami!
predvor je v bistvu mestno okolje, saj leži nejkaj kilometrov od kranja.blizu je avtocesta in hitra cestza, tako da če niste parček se tam ne boste spočili.to je sevda moje mnenje.in še mraz je.ne bi šli sedaj na morje, kjer je lahko čez dan tudi 20 stopinj?
Preddvor je 10 km iz Kranja, vse prej kot mestno okolje. Je pa urejeno naselje, kar je tudi prav. In še to, avtocesta je oddaljena kakih 8 km, če ne še več, hitra cesta pa tudi. Edina cesta, ki gre tam mimo, je za na Jezersko, pa še to se, če hočeš v Preddvor, odcepiš s te ceste. Ne vem, kdaj si bil nazadnje v Preddvoru ali okolici. Pa nisem lokalpatriot, ker nisem s tam :)) Je pa res, da je čez vikend dokaj turistično vse, čez teden je bolj mirno in prijetno. Izletov v bližnjo okolico je na pretek.
Počasi boste/bomo dojeli, da je g.Lord samo en osebek, ki misli, da ima smisel za humor – vendar povdarek je na misli. Poleg tega, da ima še precej dolga, v šolskih klopeh, pri uri slovenščine.
Pa lep pozdrav – ja še nekaj…Gorenjska je zelo lepa pokrajina in jo toplo priporočam vsem ki si želijo sprehoda po lepi naravi – samo poglejte Škofjeloško hribovje, Pokljuka, Alpe, jezera….Krajev za sprostitev na pretek.
Matjaž
res je.v sedmem razredu je prfoksa nekaj težila , ker sem blefiral / odgovarjal posistemu črno če ne belo / je to tudi poudarila.z tem sem postal pisatelj in tudi nekaj let honorarni sodelavec nekaterih časopisov.
aprila 1998 mi je v planinskem vestniku uspela kot prvemu objavljenemu humoristu po mlakarju / gospod trebušnik / poudarjam v planinskem vestniku objava prvih javno objavljenih planinskih aforizmov.urednik marjan raztresen me primerja z mlakarjem.z tem aktom sem javno potrjen kot humorist.pred tem datumom sem bil samooklicani.
če vs zanima moje zbrano delo , moj credits , vabljeni
na
http://users.volja.net/magicni/credits.html
o predvoru bi pa rekel naslednje: hvala za vse vaše informacije
lep pozdrav lordwales
Forum je zaprt za komentiranje.