prenočišče berlin
privatna stanovanja… Mi smo ga rezervirali tu preko, prišlo nas je približno isto, kot če bi bili v hostlu, a smo bili povsem samostojni. Največji luksuz je lastna kopalnica in kuhinja za jutranji zajtrk s čajem, ter da te nihče nič ne podi ali čaka.
Išči samo lokacije berlin mitte, vse ostalo je preveč iz centra.
Predlagam Novalisstrasse ali pa Leipzigerstrasse.
Prenočišča v Berlinu:
Zdravo!
Za prenočišče bi ti svetovala, privat stanovanja. Internetni naslov kot ti ga je napisal moj predhodnik. Preverjeno deluje, lepše kot hostel. Stanovanje je bilo 40EUR za stanovanje (za dva čudovito), lepo opremljeno, ohranjeno, skratka neprimerljivo z bivanjem v hostlu.
Jaz bi ti v Berlino svetovala res SAMO TO.
L.
Lepo bi prosil,če mi lahko bol podrobno nekdo napiše kako je s temi stanovanji.Kje se prevzame ključ,kje se plača,ali je posteljnina,kje so ta stanovanja(sli so to v kakšnih blokih,spalnih naseljih),kdo čisti…in seveda kam potem vrneš in kdaj lahko vrneš kluč,saj je treba iti na letališče že takoj zjutraj,ko je še vse po mestu zaprto.Hvala za pomoč.
Povem lahko samo mojo izkušnjo:
Kak dan preden prideš, pokličeš gor, se zmeniš kdaj prideš in te nekdo počaka pri vhodu. Dobiš ključ, skupaj pregledate stanovanje, plačaš celotno najemnino, dobiš račun. Posteljnina, brisače, vse je tam. Čedno in urejeno. To so čisto običajna stanovanja, v različnih soseskah, zato pregleduj njihovo ponudbo skupaj z zemljevidom berlina, da boš videl ali je kje blizu podzemna, železniška, znamenitosti… Nekih izredno groznih predelov pa v samem Berlinu ni. Zato izbiraj Mitte. Za lokacijo se pač odločiš sam, izbire je dovolj. Mi smo vrnitev ključa uredili tako, da smo ga vrgli kar v nabiralnik, morda ima kdo drug drugačne izkušnje.
Pred časom sem napisal sporočilo o super hostlu v predelu Berlin Mitte.
Preglej si temo na tem naslovu, ki med drugim vsebuje tudi napotke za ogled mesta:
http://travel.over.net/forum/read.php?f=3&i=20950&t=20649
Lp,
Pepson
http://www.youtube.com/watch?v=KG54JyXy_AA Hostel Herberge St. Elisabeth Berlin
Forum je zaprt za komentiranje.