Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prenajedanje, debelost

Prenajedanje, debelost

OMB, kaj ti delas otrokom!
Torej, ce ni v skladu z normami druzbe, ni sprejemljiv in se mora spremeniti?!

Midli, sori, ampak tako vzgajamo vecno nezadovoljne in zakompleksane ljudi!
Je to res danes cilj?!
Vas tega ucijo na faksu?!

Tu je tema o debelosti, kar res ni zdravo, ampak zdravo ni se marsikaj, ne samo debelost!
Zakaj se vi kot stroka ne lotite resevanja problema v temelju, ne pa na koncu?

In se, kaj pa, ko otrok ni debel, je pa bolan, ima neko zdravstveno stanje, zaradi katerega je drugacen od drugih otrok in zato ni sprejet?
In se huje!
Ne sprejemajo ga starsi njegovih vrstnikov!
Sami otroci s tem nimajo tezav!

Kaj pa tu? Naj se ta otrok spremeni? A res? Kako naj se spremeni?

Oprosti, ampak ta tvoja stroka je eno samo sranje, ce mene vprasas! Zato pa danes se vedno ne mores peljati bolnega otroka na otrosko igrisce, kot da smo v srednjem veku, ne pa v 21.stoletju! #&

=){04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}&@€){04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}©€®(#

OMB, kaj ti delas otrokom!
Torej, ce ni v skladu z normami druzbe, ni sprejemljiv in se mora spremeniti?!

Midli, sori, ampak tako vzgajamo vecno nezadovoljne in zakompleksane ljudi!
Je to res danes cilj?!
Vas tega ucijo na faksu?!

Tu je tema o debelosti, kar res ni zdravo, ampak zdravo ni se marsikaj, ne samo debelost!
Zakaj se vi kot stroka ne lotite resevanja problema v temelju, ne pa na koncu?

In se, kaj pa, ko otrok ni debel, je pa bolan, ima neko zdravstveno stanje, zaradi katerega je drugacen od drugih otrok in zato ni sprejet?
In se huje!
Ne sprejemajo ga starsi njegovih vrstnikov!
Sami otroci s tem nimajo tezav!

Kaj pa tu? Naj se ta otrok spremeni? A res? Kako naj se spremeni?

Oprosti, ampak ta tvoja stroka je eno samo sranje, ce mene vprasas! Zato pa danes se vedno ne mores peljati bolnega otroka na otrosko igrisce, kot da smo v srednjem veku, ne pa v 21.stoletju! #&

=){04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}&[mention]€){04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}©€®(#
[/mention]
[/quote]

Pa dajte no, a res mislite, da je to napisala pedagoginja? Zadela je približno toliko, kot da bi vas nekdo prepričeval, da je po poklicu ribič in prisegal, da ribe nabira na drevesu.

Pa dajte no, a res mislite, da je to napisala pedagoginja? Zadela je približno toliko, kot da bi vas nekdo prepričeval, da je po poklicu ribič in prisegal, da ribe nabira na drevesu.
[/quote]

Meni je jasno že od prvega posta dalje… 😁 Taki, ki zalezujejo druge in jih anonimno napadajo si zaslužijo poseben oddelek v peklu 🤣🤣🤣

Meni je jasno že od prvega posta dalje… 😁 Taki, ki zalezujejo druge in jih anonimno napadajo si zaslužijo poseben oddelek v peklu 🤣🤣🤣
[/quote]

Mislim koliko kg te je do 80, ali nad 80?🤣

Mislim koliko kg te je do 80, ali nad 80?🤣
[/quote]

Za pravega moškega taman 😊 Takega, ki mu ne bo problem privzdigniti niti če jih bom imela 100 😏

[/quote]

Malo me je vrgla iz tira, ker se mi je ravno nekaj dni nazaj prijateljica zjokala, kaj njenemu otroku delajo starsi drugih otrok na otroskem igriscu!
🤬🤬🤬

Za pravega moškega taman 😊 Takega, ki mu ne bo problem privzdigniti niti če jih bom imela 100 😏
[/quote]
A z viličarjem misliš ? -)

A z viličarjem misliš ? -)
[/quote]

A tako se mu reče po novem? 🤔 sorry ne sledim trendom😊

Ja. Jaz bi ti na privat kaj svetovala.

Prenajedanje je izraz custvenega stanja stiske nervoze najprej u gotovi kaj te tare zakaj se prenajedas…zakaj zivcnost in zacni delat na sebi najdi hobi kaj te veseli pojdi v naravo  mogoce posvojis kako zival ……

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close