premalo ????’
Meni se zdi, da avtor provocira, ker bi rad sprožil kup zgražanj, da mu bo to v zabavo. Ali pa tudi ne, mogoče pa je to nedolžen najstnik, ki ga mečejo hormoni.
Pred kratkim sem se peljala z vlakom. V kupeju so bili tudi 4 dijaki. En je na glas razlagal kako na veliko seksa in kam vse hodi seksat in kako se vse lepijo nanj in tako naprej. Ostali trije so ga poslušali kot boga. Zanje je bil pravi frajer, božanstvo, car. Jaz sem pa sama pri sebi mislila, da ta tip verjetno niti videl še ni nage ženske v živo kaj šele, da bi kaj potipal. Vse njegovo hvalisanje je lahk naredilo vtis le na neizkušene. Vsak zrel človek pa bi začutil, da ta bahač verjetno ni še nikoli seksal, verjetno niti ni videl nage ženske. Muloti pa so ga občudovali kot boga :).
Jaz bi pa povsem verjel, da je tisti, ki je razlagal govoril resnico. Zakaj pa ne? Kot, da so mlajše punce tako zelo previdne in nenaivne, da to ne bi bilo možno. Žalostno in hkrati razumljivo pa je predvsem to, s čem se je hvalil. Tudi, če ni res, to sploh ni pomembno. Pomembno je to, kaj se njemu zdi vrednost. In to, ni nobena vrednost.
In kaj je razlagal Metka? Saj ne rabi met pojma o seksu, še vedno pa lahko namami kakšno naivno deklico. Itak nobena ne ve, kaj jo čaka (če je naivna).
Ne vem česa bi se bal. Samo zanimala me je preprosta stvar in to je o čem je tekla debata. Zgleda pa, kot da se ti bojiš povedat, o čem je debata tekla in po čem si ti kot izkušena ženska sklepala, da nima pojma. No, saj ni treba povedat. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.