Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek premalo ????’

premalo ????’

Do sedaj sem sexal s dvema ženskama. Pred prijatelji sem raje tiho, ker se mi zdi da se bi bodo smejali, če bi vedeli. Se vam zdi to premalo, kaj naj naredim, verjetno se bom moral znajiti sam

Ajoj, zdaj še napiši, da si star 15 let. Mene je zmotil tvoj način pisanja. Očitno ne veš, kje je bistvo oz. ti vidiš bistvo le v kvantiteti. Ja, v tem primeru je čist premalo, tudi če si mladoleten. Ko boš iskal kvaliteto in jo dajal pred kvantiteto, se o tem ne boš več spraševal.

Si najstnik?

Kužek, ki najbolj laja, najmanj grize. Tako da ti ne poslušaj prijateljev.

Premalo za kaj? Za hvalit se? Povej kaj misliš s tem, premalo?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni se pa ravno tisti tipi, ki so spali z veliko ženskami gnusijo. Poleg tega pišeš kot da bi bili sex-partnerji cifre. Če hočeš spati s čim več, si pa najemi prostitutko. Skratka tvoje pisanje nima veze s pravo ljubeznijo in povezanostjo.

Meni se zdi, da avtor provocira, ker bi rad sprožil kup zgražanj, da mu bo to v zabavo. Ali pa tudi ne, mogoče pa je to nedolžen najstnik, ki ga mečejo hormoni.

Pred kratkim sem se peljala z vlakom. V kupeju so bili tudi 4 dijaki. En je na glas razlagal kako na veliko seksa in kam vse hodi seksat in kako se vse lepijo nanj in tako naprej. Ostali trije so ga poslušali kot boga. Zanje je bil pravi frajer, božanstvo, car. Jaz sem pa sama pri sebi mislila, da ta tip verjetno niti videl še ni nage ženske v živo kaj šele, da bi kaj potipal. Vse njegovo hvalisanje je lahk naredilo vtis le na neizkušene. Vsak zrel človek pa bi začutil, da ta bahač verjetno ni še nikoli seksal, verjetno niti ni videl nage ženske. Muloti pa so ga občudovali kot boga :).

Jaz bi pa povsem verjel, da je tisti, ki je razlagal govoril resnico. Zakaj pa ne? Kot, da so mlajše punce tako zelo previdne in nenaivne, da to ne bi bilo možno. Žalostno in hkrati razumljivo pa je predvsem to, s čem se je hvalil. Tudi, če ni res, to sploh ni pomembno. Pomembno je to, kaj se njemu zdi vrednost. In to, ni nobena vrednost.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

metka84, ko sem bila jaz v srednji šoli se je točno videlo in vedelo ker tip in kera ženska so še nedolžni. To so imeli prav nek nedolžen sijaj okoli sebe hehe. To se je vse vedelo…

Se pravi, če se je nekdo na veliko hvalil o tem? Je imel ta sij okrog ali ne? 🙂

Ne vem, jst se za nobenega v sredni ne spomnim da bi se hvalisal glede tega…Uni k so res sexali so bli večinoma tiho hehe

Iz tistega kar je razlagal, je bilo očitno, da nima pojma o seksu. Da mu lahko nasedejo le neizkušeni, izkušeni pa ne.

Kako lahko iz muhe rata slon, a ne.

In kaj je razlagal Metka? Saj ne rabi met pojma o seksu, še vedno pa lahko namami kakšno naivno deklico. Itak nobena ne ve, kaj jo čaka (če je naivna).

Js se v sredni, vsem tipom ugotovila kdo je virgin in kdo ni….so na koncu že mislili da sem jasnovidna lol To se jim vidi.

Mislim, da imaš večje probleme s tem, da se s takšnimi zadevami obremenjuješ 🙂

Zakaj te tako zanmajo detajli? Se bojiš, da bi te ženska-jasnovidka prebrala? Pa menda ja ne :)?
Ženske pač vemo.

Ne vem česa bi se bal. Samo zanimala me je preprosta stvar in to je o čem je tekla debata. Zgleda pa, kot da se ti bojiš povedat, o čem je debata tekla in po čem si ti kot izkušena ženska sklepala, da nima pojma. No, saj ni treba povedat. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close