Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Premalo seksa – razlog za varanje?

Premalo seksa – razlog za varanje?

Jap so ekstremi ampak problem je recimo

ti rečeš

2-3x mogoče si jaz mislim 3-4x da pa bi mogla… nekdo si misli vsak dan (torej 7x tedensko) itd…. kje je tista meja… za tebe je 2-3x… za nekoga nekaj drugega… pri ženskah pa spet enako….

To je ravno problem in zato pride do razhajanj… ker njej je dovolj 1x tedensko tebi pa 3x….[/quote]Ti si spet nekaj čustvenega spravil v številke in procente….. To je podobno kot bi z metrom izmeril svoja čustva do ljubljene osebe….
Nesmisel!

Spolnost naj bi bila posledica čustvene povezanosti med partnerjema ne pa neka tehnična zadeva! In če te povezanosti ni ti nobeno štetje kolikokrat “mora ona dat” oz jo “moraš ti naskočit” ne pomaga.
Napaka je prezgodnja spolnost, ko se dva naskakujeta čeprav se niti dobro ne poznata, sčasoma zanimanje splahni, čustene povezanosti pa nista uspela vzpostavit, ker itek nista imela razlogov za to in potem štejeta “opravičljive razloge” za varanje (beri naskakovanje novih oseb… ):

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jap so ekstremi ampak problem je recimo

ti rečeš

2-3x mogoče si jaz mislim 3-4x da pa bi mogla… nekdo si misli vsak dan (torej 7x tedensko) itd…. kje je tista meja… za tebe je 2-3x… za nekoga nekaj drugega… pri ženskah pa spet enako….

To je ravno problem in zato pride do razhajanj… ker njej je dovolj 1x tedensko tebi pa 3x….[/quote]Ti si spet nekaj čustvenega spravil v številke in procente….. To je podobno kot bi z metrom izmeril svoja čustva do ljubljene osebe….
Nesmisel!

Spolnost naj bi bila posledica čustvene povezanosti med partnerjema ne pa neka tehnična zadeva! In če te povezanosti ni ti nobeno štetje kolikokrat “mora ona dat” oz jo “moraš ti naskočit” ne pomaga.
Napaka je prezgodnja spolnost, ko se dva naskakujeta čeprav se niti dobro ne poznata, sčasoma zanimanje splahni, čustene povezanosti pa nista uspela vzpostavit, ker itek nista imela razlogov za to in potem štejeta “opravičljive razloge” za varanje (beri naskakovanje novih oseb… ):[/quote]

Torej z drugimi besedami trdiš da niti približno ni mogoče da bi si en izmed obeh želel več spolnosti kot drugi ?????????????????

A si prebral kdaj kaki členk o nimfomankah in dejstvu da si moški v povprečju želijo seksat večkrat kot ženske?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ti si spet nekaj čustvenega spravil v številke in procente….. To je podobno kot bi z metrom izmeril svoja čustva do ljubljene osebe….
Nesmisel!

Napaka je prezgodnja spolnost, ko se dva naskakujeta čeprav se niti dobro ne poznata, sčasoma zanimanje splahni, čustene povezanosti pa nista uspela vzpostavit, ker itek nista imela razlogov za to in potem štejeta “opravičljive razloge” za varanje (beri naskakovanje novih oseb… ):[/quote]

Torej z drugimi besedami trdiš da niti približno ni mogoče da bi si en izmed obeh želel več spolnosti kot drugi ?????????????????

A si prebral kdaj kaki členk o nimfomankah in dejstvu da si moški v povprečju želijo seksat večkrat kot ženske?[/quote]To “dejstvo” ne pove NIČ!
Pove pa dejstvo, da si praviloma želijo iz različnih razlogov, eni več kot drugi 😉
Sploh pa smo moški pri tem šibkejši člen, nikakor ne moreš zdržat toliko kot lahko zdrži ženska…… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A si prebral kdaj kaki členk o nimfomankah in dejstvu da si moški v povprečju želijo seksat večkrat kot ženske?[/quote]To “dejstvo” ne pove NIČ!
Pove pa dejstvo, da si praviloma želijo iz različnih razlogov, eni več kot drugi 😉
Sploh pa smo moški pri tem šibkejši člen, nikakor ne moreš zdržat toliko kot lahko zdrži ženska…… ;)[/quote]

Aja? jaz nevem za tebe ampak meni se je zgodlo ravno to…. da je bla tolko utrujena po X orgazmih da se ji ni dalo več jaz pa bi jo lahko še 1x komot 😉

Tak da nevem če ravno to drži 100% ….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

moj noče prav velikrat, jaz bi …
pa ok, razmišljaš
pogovarjat se noče o tem
sicer pa ima mnjenje, da je dober
no to je njegovo mnenje, moje pa, da je dobr tud to, da me občasno še en poštima … seveda pa moj še zmer misl, da je pač vse ok …
pa je pač tu potešitev
ni prav, pač varanje, ampak še zmer dobr poskrbim za njega, ko se mu dvigne, da bi …

moj noče prav velikrat, jaz bi …
pa ok, razmišljaš
pogovarjat se noče o tem
sicer pa ima mnjenje, da je dober
no to je njegovo mnenje, moje pa, da je dobr tud to, da me občasno še en poštima … seveda pa moj še zmer misl, da je pač vse ok …
pa je pač tu potešitev
ni prav, pač varanje, ampak še zmer dobr poskrbim za njega, ko se mu dvigne, da bi …[/quote]

ima boga … končno smiselna objavica ☺♥♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Sicer se strinjam, da je štetje neumnost, saj na bi ljudje seksali predvsem takrat, ko jim paše, vendar kaj pa če se želja po spolnosti pojavi kdaj brez čustvene povezanosti? Ali msliš, da je s takim človekom kaj narobe, še posebej, če je ženska? Ali bi tudi za tak primer trdil, da dotična goji neka čustva, samo da se jihj ne zaveda … no ali nekaj podobnega kot si trdil glede želje po otrocih?

To “dejstvo” ne pove NIČ!
Sploh pa smo moški pri tem šibkejši člen, nikakor ne moreš zdržat toliko kot lahko zdrži ženska…… ;)[/quote]

Aja? jaz nevem za tebe ampak meni se je zgodlo ravno to…. da je bla tolko utrujena po X orgazmih da se ji ni dalo več jaz pa bi jo lahko še 1x komot 😉

Tak da nevem če ravno to drži 100% ….[/quote]Eh kaj ti pa naj reče drucga, če je bila pa sita tvojega tehničnega nabijanja…. 😉
Če bi bil jaz ženska na njenem mesti bi se tudi tako zlagal……ccccccc

Ne.

Varanje nikoli ni opravičljivo. Je kvečjemu strahopetno in egoistično.

Je pa opravičljivo, da si poiščeš drugega, bolj tebi podobnega partnerja, s prvim pa prekineš odnos. Sicer je tudi odhod iz odnosa egoistično dejanje (če si tvoj partner tega ne želi, torej razpada odnosa), vendar vsaj strahopetno ni več.

Mimogrede, kako lahko štimajo druge stvari v odnosu, če ne štima spolnost. ??? Je to sploh možno?

Spolnost je zelo močen dejavnik pri uspešni in zadovoljujoči vezi, in nekako se mi ne zdi najbolj verjetno, da bi lahko odnos bil zadovoljujoč in uspešen toliko in tako, kot bi bil, če bi v njem bila še lepa in osrečujoča intimnost. Ne vem, če se lahko toliko izključimo, da ne bi “ves” čas (včasih bolj, včasih manj intenzivno) v sebi nosili občutka, ki ga imamo, ko smo v spolnosti zavrnjeni oz. nepotešeni.[/quote]

Tudi to, da si nekdo ne želi, bi lahko bila neke vrste prevara in egoistično dejanje in enako tudi vztrajanje takega osebka v vezi.. Res sicer je, da tisti, ki na prevaro in egoizem reagira enako, da ni nič boljši od prvega, vendar: ali sploh še ima kakšno moralno obvezo do njega? OK, prevara v smislu tega kar pod njo razumevamo, boli. Ampak boli lahko tudi prvo.

Tak da nevem če ravno to drži 100% ….[/quote]Eh kaj ti pa naj reče drucga, če je bila pa sita tvojega tehničnega nabijanja…. 😉
Če bi bil jaz ženska na njenem mesti bi se tudi tako zlagal……ccccccc[/quote]

Ja pa jade.. 🙂
res je fajn če ženska reče da ne more več… dobro dene.. je pa tudi res, da nasplošno lahko ženske zdržijo dlje.. od moškega. Vsaka čast izjemam vendar bodimo pošteni. Če ženska hoče lahko ves dan.. če ne gre drugače tudi s pomočjo gelov ipd. Moška trdota je bolj vprašljiva po nekajurnem stanju in parih orgazmih. Seveda orgazem lahko odlagamo in s tem podaljšujemo zmožnost sam še vedno.. i da hoču, cel dan NE MOREM 🙂

Sicer se strinjam, da je štetje neumnost, saj na bi ljudje seksali predvsem takrat, ko jim paše, vendar kaj pa če se želja po spolnosti pojavi kdaj brez čustvene povezanosti? Ali msliš, da je s takim človekom kaj narobe, še posebej, če je ženska? Ali bi tudi za tak primer trdil, da dotična goji neka čustva, samo da se jihj ne zaveda … no ali nekaj podobnega kot si trdil glede želje po otrocih?[/quote]Mogoče bi moral napisat, da naj bi bila spolnost med dolgoletnima partnerjema posledica čustvene povezanosti……
Saj ne rečem, da se ne pojavi želja pri obeh spolih tudi “kar tako” zaradi zunanje privlačnosti, a taka spolnost oz zanimanje zanjo ni nekaj trajnega, ne moreš si take osebe še vedno enako želet ko jo vidiš stotič, ker ni več tistih dražljajev vznemirjenosti, ker si se pač navadil na njen izgled in te ne vzburja več, vsaj ne tako intenzivno kot prvič.

bahahahahah ti se kar tolaži 😉 njej je v taki ”seansi” prišlo večkrat kot meni zato ker sem se potrudil… pri meni nikdar ni in nikdar ne bo ”tehničnega nabijanja” ….

Ti se kar tolaži da ti tega nisi sposoben…

Uporaba vlažilnih gelov in lubrikantov je ENAKO kot uporaba viagre… ”goljufanje” da zdržiš dlje kot bi drugače 😉

Saj pa mamo slino! pa prste!!! pa jezik….

lubrikant je upravičljiv samo pri analnem, drugje pomeni da je tip preslab da bi babo zrajcal! in obratno pri viagri 😉

Vse je v glavi!

Sicer se strinjam, da je štetje neumnost, saj na bi ljudje seksali predvsem takrat, ko jim paše, vendar kaj pa če se želja po spolnosti pojavi kdaj brez čustvene povezanosti? Ali msliš, da je s takim človekom kaj narobe, še posebej, če je ženska? Ali bi tudi za tak primer trdil, da dotična goji neka čustva, samo da se jihj ne zaveda … no ali nekaj podobnega kot si trdil glede želje po otrocih?[/quote]Mogoče bi moral napisat, da naj bi bila spolnost med dolgoletnima partnerjema posledica čustvene povezanosti……
Saj ne rečem, da se ne pojavi želja pri obeh spolih tudi “kar tako” zaradi zunanje privlačnosti, a taka spolnost oz zanimanje zanjo ni nekaj trajnega, ne moreš si take osebe še vedno enako želet ko jo vidiš stotič, ker ni več tistih dražljajev vznemirjenosti, ker si se pač navadil na njen izgled in te ne vzburja več, vsaj ne tako intenzivno kot prvič.[/quote]

nobena ženska te po XY letih ne vzburja enako ali bolj kot prvič 😉

Tudi če jo LJUBIŠ!

lahko se lažeš in rečeš da ni res ampak globoko v sebi pa veš da je to res.

Glede na tvojo definicijo “resnega razmerja za en teden” ti verjamem, da te je pustila v tem prepričanju. 😉
Meni je šele po letih povedala zakaj ji je bilo takrat “dovolj”…. sem bil tudi jaz tako “ponosen”…. đabe, kakor sem kasneje dojel ;) O čem ti to?
Po enem tednu te že zvije? 😀

Glede na tvojo definicijo “resnega razmerja za en teden” ti verjamem, da te je pustila v tem prepričanju. 😉
Meni je šele po letih povedala zakaj ji je bilo takrat “dovolj”…. sem bil tudi jaz tako “ponosen”…. đabe, kakor sem kasneje dojel ;) O čem ti to?
Po enem tednu te že zvije? :D[/quote]

Pa kdo pravi da govorim o isti ženski… če si ti mel samo eno do danes ne posplošuj to na vse nas… to sta čist kontra osebi….

tisto drugo pa je resnica ti pa se kar tolaži 😉

Po enem tednu te že zvije? :D[/quote]

Pa kdo pravi da govorim o isti ženski… če si ti mel samo eno do danes ne posplošuj to na vse nas… to sta čist kontra osebi….

tisto drugo pa je resnica ti pa se kar tolaži ;)[/quote]Ahaaaaa, te ženske, ki jih ti srečuješ so iz druge galaksije?…..

s temi kaj drugi naj ne, nesme, ni spodobno … ste kot Partija in Cerkev skupaj ☻

kaj pa, če bi sami iz sebe iztisnili kaj več tistega, kar drugi rabi?? … aja, to je pa težko, ker moram “jaz” nekaj narediti ☺

gumpci in gnide

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Šele, ko jim postane pretežko, takrat moraš TI to narediti. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Eh kaj ti pa naj reče drucga, če je bila pa sita tvojega tehničnega nabijanja…. 😉

bahahahahah ti se kar tolaži 😉 njej je v taki ”seansi” prišlo večkrat kot meni zato ker sem se potrudil… pri meni nikdar ni in nikdar ne bo ”tehničnega nabijanja” ….

Ti se kar tolaži da ti tega nisi sposoben…

Uporaba vlažilnih gelov in lubrikantov je ENAKO kot uporaba viagre… ”goljufanje” da zdržiš dlje kot bi drugače 😉

Saj pa mamo slino! pa prste!!! pa jezik….

lubrikant je upravičljiv samo pri analnem, drugje pomeni da je tip preslab da bi babo zrajcal! in obratno pri viagri 😉

Vse je v glavi![/quote]

razumem to, vendar ni bil moj namen razpredat o moški tehniki rajcanje ženske.
Želel sem povedat, da ženska lahko… tudi če ji tist trenutek do tega ni, pač s pomočjo goljufije (slina) in povprečen moški tega še opazil ne bo. Če pustiva kemijo ob strani…
Če moškemu ni do sexa, ga bo težje postavil pokonci, brez kemije..
Samo to

Šele, ko jim postane pretežko, takrat moraš TI to narediti. ;)[/quote]
a pomena v nadednicah natipkane besede še niste jemali v 2. r. OŠ ☺

Smo, tik preden smo vzeli pomežike. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vec vez, ko ima clovek za sabo, vecja je verjetnost, da bo izkusil situacije, ko je tako sam, kot partner(ka) razlog za “premalo” seksa. Pamaga pri razumevanju kaj/zakaj, itd. Razlogov je dosti. Posledicno tudi resitev. In le te se od situacije do situacije razlikujejo. Tudi varanje je najbrz kdaj dobra, ceprav morda tvegana pot za prebroditev kaksne krize.

Če nekomu ni do seksa in to odkrito pove ter navede razloge, potem to ni prevara.
Prevara pomeni, da nekoga namerno puščamo v zmoti in prevari. Prevare so laži, sprenevedanje, prikrivanje resnice…..
Seveda so ob tem pomembni razlogi zakaj nekomu ni do seksa…Ali enostavno ne čuti želje, je utrujen ali pa ne mara partnerja.

Če nekomu ni do seksa in to odkrito pove ter navede razloge, potem to ni prevara.
Prevara pomeni, da nekoga namerno puščamo v zmoti in prevari. Prevare so laži, sprenevedanje, prikrivanje resnice…..
Seveda so ob tem pomembni razlogi zakaj nekomu ni do seksa…Ali enostavno ne čuti želje, je utrujen ali pa ne mara partnerja.[/quote]
In po kateri logiki bo zenska rekla tipu od katerega se sicer ne zeli lociti, da ji (vec) ni vsec? Pac, izogibala se ga bo. In bolj ko bo silu v njo, bolj mu bo “prodajala” sekundarne razloge, tistega glavnega pa se niti dotakniti ne bo upala. Tip se bo trudil, itd. V njenih oceh bo vse vecji pussy. Sele, ko se bo pripravljena lociti, pa mu bo povedala tisti pravi razlog. Podobno velja v obratni situaciji.

Seveda so ob tem pomembni razlogi zakaj nekomu ni do seksa…Ali enostavno ne čuti želje, je utrujen ali pa ne mara partnerja.[/quote]
In po kateri logiki bo zenska rekla tipu od katerega se sicer ne zeli lociti, da ji (vec) ni vsec? Pac, izogibala se ga bo. In bolj ko bo silu v njo, bolj mu bo “prodajala” sekundarne razloge, tistega glavnega pa se niti dotakniti ne bo upala. Tip se bo trudil, itd. V njenih oceh bo vse vecji pussy. Sele, ko se bo pripravljena lociti, pa mu bo povedala tisti pravi razlog. Podobno velja v obratni situaciji.[/quote]Zakaj pa bi silil v njo?
Tisti, ki sili v njo si je itak ne zasluži! S tem siljenjem si naredi…. kaj? NIČ dobrega, na zase ne zanjo.
Če si ona ne želi že ima za to neke “tehtne” razloge in če se bo on res pozanimal o teh razlogih, če ji bo znal pomagat pri tem, da bo rešil njene težava, ji prisluhnil, si bo ona posledično tudi želela spolnosti in mu ne bo treba nikamor silit….
Vse ostalo (na silo) ni vredno nič!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close