premagani celulit
Jaz sem poskušala že vse mogoče kreme, od najdražjih (dior, collistar,…) do najcenejših. In vedno isti rezultat-nič. Edino, kar mi je pomagalo, je bilo blato-fango, ampak ne da se mi najprej mazati, zavijati s folijo, 45minut imeti to gor, nato sprati, umazati vse in seveda na koncu še počistiti kopalnico.
Lani poleti sem slučajno dobila en serum ki sem ga naročila in poskusila in moram reči, da je stvar taprava! Iste sestavine ima notri kot blato, s tem, da serum samo pošpricaš po telesu in pustiš. Niti masirati ni treba.
večina kozmetičnih salonov uporablja edinstven ultrazvok MiaPharma
http://www.miapharma.si/aparati/excell_plus.shtml
Odprava celulita: Raziskovalni center MiaPharma je razvil novo tehnologijo pri odpravi cellulita- aparat excell. Sedaj lahko uporabljate tehnologijo ultrazvoka, tehnologija, ki se uporablja v najboljših salonih po celem svetu. Ecxell vam nudi obsežno vrsto programov, ki jih običajno kombiniramo pri tretmajih odstranjevanja neželenega in nič kaj lepega celulita. Rezultati se dosežejo neverjetno hitro in popolnoma brez bolečin. Ali ste spoznali kako vam lahko Excell tehnologija koristi.
Oblikovanje telesa: S pomočjo ultrazvoka boste uspešni v zelo hitrem času tudi pri odpravljanju maščobnih oblog naprimer v predelu trebuha, na rokah (tako imenovane zavese), na mečih in podobno
Nanašalni programi: S pomočjo ultrazvoka lahko nanesete na kožo različne kreme, losione, maske, serume,… in povečate njihov učinek tudi do 10 krat.
Odpravljanje grobe kože: v kolikor imate grobo kožo se vam koža hitro zgladi in postane gladka in mehka.
Protibolečinski tretmaji: aparat vsebuje prilagojene programe različnim zdravstvenim težavam kot na primer: revmatska obolenja, razna vnetja, bolečine v hrbtu, lombago, ahilova peta, menstrualne težave in podobno.
Aparat ima 65 različnih programov.
Ne vem, če je punca zgoraj mislila isto, ampak meni je pomagal serum Kenkai; je pa iz morske soli, se pošprica na kožo, zelo hitro se posuši in po 15 min ga že lahko izpereš. Dejansko je po enem mesecu celulita manj…ampak, saj same veste, čudežnih kremic, ki bi ga odpravile takoj in za vedno, ni. Definitivno je za svoje rezultate veliko cenejša varianta kot razni saloni.
Zdravo,
je mogoče katera punca izmed vas uporabnica kozmetike Afrodita – kreme za celulit Garcinia? Rada bi delila izkušnjo, saj se mi po uporabi zadnjih pakiranj te kreme zdi, da je termični učinek zelo zelo zmanjšan hkrati pa tudi odvajanje strupov iz telesa in učinkovitost te kreme na sploh. Imam še eno kolegico, ki ima isto mnenje, me pa zanima če imava samo midve tako ”smolo” ali nas je več. Javite se poznavalke tega izdelka. Lep pozdrav!
kozmetika Afrodita aktivnih sestavin ne zmanjšuje. V kolikor želijo zamenjati delež sestavin je potrebno to registrirati in navesti nove šifre artikla.
Forum je zaprt za komentiranje.