Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Prelivi in barve za lase

Prelivi in barve za lase

Za spremembo bi se rada sama pobarvala (iz rjave na rdeče). Zanima me, na katere znamke prelivov ali barv prisegate tiste, ki se že barvata same?
Zanima me obstojnost barv, lesk…dejanske ocene, reklame tako in tako propagirajo vse za naj….hvala

Jaz uporabljam od Poly Brillance in sicer ta nove k gor na škatli piše NEU in sm ful zadovoljna, barva je dolgo obstojna in se sveti

Ja Poly Brillance je super, le pazi nekoliko bolj temni so odtenki, verjetno odvisno od naravnih las.

Jaz bi te pa raje opozorila glede rdeče barve, namreč tudi jaz sem si želela spremembe in sem si dala gor rdečo (granatno jabolko) , toda zdaj mi je žal. Čeprav je večini všeč.
Bolj modni so rjavi oddtenki, jaz pa se nikakor ne morem rešiti rdeče, čeprav sem si kupila rjavo zdaj čez tolče ven rdeča.

Sprememba je toda – zdaj je kar je, ne vem s čim naj ubijem rdečo, bom poskusila s kakšnim pepelnatim tonom, kot je že bilo svetovano tu gor.

Lep pozdrav

Rdeča je najbolj trdovratna in zoprna barva. Če si jo daš enkrat gor se boš zelo zelo težko znebila rdečega pododtenka, karkoli boš dala gor ti bo rdeča sekala ven.

…mislim da je najbolša znamka keune al pa loreal…pač tiste ko so mal bol drage….za lesk pa je tak najbolš da uporablaš balzam al maske… 🙂

Kaj pa prelivi, ki se izpirajo po 24 pranjih (tako piše gor)?

Če imaš v mislih casting ipd. sem jaz tud pred leti eksperimentirala z rdečo, pa se tistega podtona še dolgo nisem znebila.
Za druge odtenke pa ne vem.

Jaz uporabljam od Polly Briliance, ampak blond, pa je barva res zelo obstojna, pa tudi lasje imajo lesk.

Poy Brillance je obstojnost 3, a ne?

Tisti za 24 pranj pa so menda 2.

Prisegam na FERIO.
Vse mogoče sem poskusila (LIVE-obup, WELLA-katastrofa…)
Feria pa je ql.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close