Preko SMS, E-maila….
Z moškim (bežno poznanstvo) sva si mesec in pol pošiljala zelo vroče SMS, e-pošto in se pogovarjala po gsm-vse to po večkrat dnevno. Tema je povečini bila povezana s polnostjo–zanimalo ga je vse, kaj mi paše, ali sem spodaj obrita ipd ob tem je tudi rahlo vzdihoval (opa, da mi je vse to doživeti ipd). Nato sva se zmenila za zmenek—dobila sem občutek, kot da mu to ne pomeni veliko, ampak, da je tip, ki uživa preko pisanja in telefona, v živo ga zadeve toliko ne zanimajo. Morda je celo poročen, ne vem, me je pa močno pritegnil in prevzel, saj nenehno mislim nanj. Je super govorec in ima čudovit glas. Ali je mogoče, da obstajajo takšni, ki uživajo na omenjene načine komunikacije?
lp
Rekel je, da ga pogovor preko GSM ipd vzburja (jaz trola pa tega ne morem dojet). Ko me je videl v tesnih poletnih oblačilih, pa je rekel, da sedaj tako ne bo potrebnega več toliko dopisovanja, ker je tako skoraj vse videl. Res ne morem verjet, ko pa je v pisnem in tel. komuniciranju tako super. Ko sedaj stoji pred tabo, pa kot da je čisto drugi človek.
LP
Nikoli si nisem mislila, da se tudi meni lahko kaj takega zgodi. Poročeni ženski z otroci…
Tudi sama se pred kratkim prek neke klepetalnice spoznala čudovitega sogovornika in moram rečt, da me je čisto prevzel
Izmenjala sva si nekaj slikic, malo sva si napisala o tem, kaj kdo dela. Občutek imam, da mu lahko zaupam.
Seveda občasno beseda nanese tudi na seks.
Konec tedna bi se rada sestala z njim, čeprav prihajava iz različnih koncev Slovenije.
po drugi strani pa sem skepitčna. Sanjam o njem, čeprav ga poznam le prek spleta.
Imam še mnogo dopisovalcev,pa nihče ni tako zanimiv kot on.
Tudi sama se sprašujem, kaj iz tega bo. Srce si želi dobiti se z njim pamet pa mi pravi da naj raje odneham.
Bom počakala na razplet :-))))))))
Joooj, pa kaj vam je ženske???
Občutek, ki se ti razvije preko klepetanja z nekom preko neta, sms, mailov….da mu lahko zaupaš, da ga vzljubljaš, da te privlači….FACE IT…to je vse samo utvara.
Skrit za mediji si lahko karkoli in kdorkoli, bogat, pameten, lep, razgledan….srečajte se, pa boste videle, da ni to to. Žal se je moji dobri prijateljici zgodilo enako in kljub prigovarjanju je šla spoznat tega tipa, se občasno dobivala z njim, lagala svojemu partnerju, postavljala na kocko vse kar je do tedaj ustvarila, na koncu se je odločila za razburljivost internetnega čvekača, pustila partnerja, se občasno dobivala s čvekačem, ga končno spoznala tudi s človeške plati, ne samo preko tipkanja, zdaj se pa topi v solzah in roti bivšega naj jo vzame nazaj.
Ne vem. Toliko v razmislek.
Jaz pa mislim, da je internet odličen le za kontakt,
potem je pa treba človeka v živo videti in se prepustiti, tako kot sicer v lifu!
Predolga komunikacija preko e-maila, s-msji , lahko da popolnoma napačno – virtualno sliko, ki nima kaj dosti skupnega z realnim bitjem.
Navsezadnje smo vizualna bitja in tudi kemija, pa feromončki niso zanemarljivi, kar pa preko spleta ni mogoče.
Najbolje pa ne razumem vezanih in poročenih, saj v dobri zvezi ne obiskuješ klepetalnic – vsaj ne takšnih , se rajši posvetiš partnerju,
če pa ni dobra pa je boljše pustiti in nato iskati ?!
Pa to zagotovo ni kritika, le razmišljanje !
lp iza
2CV in Iza, mislim, da imata kar prav. Res včasih hote ali nehote zabredemo (pre)daleč.
Priznam, da se z tako vrsto dopisovanja pričela bolj za šalo, ker sem trenutno na dopustu, imam malo časa tudi zase in nekako nisem bila ravno prepričanja, da sedaj pa bom ulovila nekoga, prej ne odneham.
Se je pač zgodilo tako, vedve pa sta postavili na realne noge.
Res ni vredno izgubit tistega ki ga ima zaradi distega, ki ga dejansko spoh ne poznaš!
Lep dan vsem skupaj!
Tako je, ne pustite se lažnim utvaram spleta. Saj res da je tudi tukaj možnost, da spoznaš človeka s katerim bi lahko bila srečna, a verjetnost je manjša, kot dobiti sedmico na lotu. Povrhu pa je lahko še življenjsko nevarno, saj so največji psihopati zelo komunikativni in znajo biti pravi cukerčki. So tudi zelo potrpežljivi in znajo biti čudoviti prijatelji dolga leta, samo, da dosežejo svoj cilj, ki je vse prej kot prijeten.(Nočem strašit;kruta resnica, pač.) Konec koncev pa vsaj z mojega vidika NIHČE ni vreden tega, da bi postavil družino “na kocko”. Če so v zakonu težave, je potrebno vso energijo vložiti v to, da se stvar uredi ne pa na slepo ustvarjati nova poznanstva in veze. To je le moje mnenje, vsak pa ima pravico do svojih idealov. Lep dan,brez razočaranj vam želim.
Pozdravljena Tudi jaz!
Moj e-mail je naslednji bredaw@email.si
Zelo bom vesela tvoje pošte!!!
LP
Forum je zaprt za komentiranje.