Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prekleti Slovenci

Prekleti Slovenci

Zgodilo se mi je nekaj najhujsega kar se ti lahko zgodi,ko gres na dopust; imam slovence za sosede!

Ni 5 minut mira. Stalno eno kricanje,pijancevanje,smrad po cigaretih 0-24,itd itd. So slabsi od zivali!! Itak 1 prijavljen,10 na crno. Prekleti slovenci!

So Štajerci?

Normaln da so Stajerci. Ka si pa ti mislo. Samo ni pa povedal, da je sel na dopust v naselje Zabjak-Brezje pri Novem Mestu.

Jah pač moraš razumeti, da smo po naravi balkanci + vzhodnoevropska mentaliteta.

Sej smo se tudi na referendumu o družinskem zakoniku ko smo z neudeležbo glasovali proti pravicam istospolno usmerjenih postavili na stran balkana in vzhodne evrope.

In to tudi smo za Zahodno Evropo, in z tem smo jim samo potrdili to kar si že mislijo o nas. In prav imajo! Smo le zaostala živina

Odgovor na objavo uporabnika
kokoši, 08.07.2021 ob 17:19

Jah pač moraš razumeti, da smo po naravi balkanci + vzhodnoevropska mentaliteta.

Sej smo se tudi na referendumu o družinskem zakoniku ko smo z neudeležbo glasovali proti pravicam istospolno usmerjenih postavili na stran balkana in vzhodne evrope.

In to tudi smo za Zahodno Evropo, in z tem smo jim samo potrdili to kar si že mislijo o nas. In prav imajo! Smo le zaostala živina

Kakšnim pravicam?

Potrdim. Meni so ze nekajkrat Slovenci pokvarili dopust!

Martin Krpan z Vrha pri Sveti Trojici, 08.07.2021 ob 17:21

Kakšnim pravicam?

Takim, ki jih na ZAHODU kamor mi balkanske majmunčine ne spadamo imajo.

Ja, res je, tudi letos opažam, da smo slovenci najbolj hrupen narod. Dve slo familiji v kampu. No, na dveh parcelah so. Na eni niti ne vem, koliko jih je, ker je edina parcela v celem kampu, ki ima postavljene tri glavne šotore in cel kup pomožnih. Nikoli mira.

kokoši, 08.07.2021 ob 17:49

Takim, ki jih na ZAHODU kamor mi balkanske majmunčine ne spadamo imajo.

Niti na ZAHODU niso vsi pametni.

Martin Krpan z Vrha pri Sveti Trojici, 08.07.2021 ob 18:10

Niti na ZAHODU niso vsi pametni.

Torej če so v afriki in bližnjem vzhodu kršitve pravic istospolno usmerjenim grozne, medtem ko na zahodu imajo večino pravic, smo torej mi nekje vmes! Torej vmes med civiliziranimi ljudmi in zaostalimi majmunčinami.

Take stvari jasno pokažejo kam spadamo, ne med civiliziran svet niti ne v neciviliziranega. Smo pač balkanski, vzhodnoevropski bebčki, ki se še učimo. In očitno več kot opravičeno z zahoda na nas tako gledajo in nas treplajo po glavici.

Slovenci so DREK!

Triko, 08.07.2021 ob 17:38

Potrdim. Meni so ze nekajkrat Slovenci pokvarili dopust!

Še vedno bolje da ti samo dopust kot vsakodnevno.

Mene zanima, če se še komu ne zdi prav, da ob 1.30 zjutraj se vozijo s friziranimi auspuhi sredi naselja, nabijajo gas do konca in tisti auspuh ropotoče kot top in potem zbudijo sosedove otroke, ki potem jočejo. Če se odrastli zbudimo zaspimo nazaj, z otroci je pa drugače, živali tudi moti hrup. A danes ljudje res nimajo več nobega osnovnega občutka? Pa to govorim za danes za Slovenijo, ne za dopustovanje.

Kje pa ste na morju? Naj ugibam, v enem kampu v hrvaski istri…. Tja pac nek Slovenski intelekt ne hodi. In ja, tja se hodi pijancevat in sprostit zavore, ker se jih v Sloveniji zradi strozjih zakonov in nadzora ne more.

Predlagam, da naslednjic previdnejse izbirate pocitniski kraj. Vec denarja, vec muske pa bo mir….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close