Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Preklete maske in vso ostalo sranje

Preklete maske in vso ostalo sranje

Za nobeno rabi niso, vse sem upošteval, zdaj sem pozitiven.

Očitno nisi.

Ali pa kakšen svojec ni.

Odgovor na objavo uporabnika
Jezen, 29.10.2021 ob 10:02

Za nobeno rabi niso, vse sem upošteval, zdaj sem pozitiven.

Trol pofukan, a boš nehal že odpirat teme. Ti zboliš vsak dan, trikrat na dan, ker si že od rojstva bolan.

Pa to so že vsi znanstveniki potrdili, da so nagobčniki le za psihološki učinek ustrahovanja in poniževanja človeka.

Samo narod je pač glup in hlapčevski, da še vedno hodi okrog z nagobčniki.

Masko nosiš zato, da ščitiš druge, sebe manj. Razen če si nosil FFP2.

Pa dajte ljudje. Okužbe vse višje. A je tako težko imet masko na obrazu, držat distanco, se ne družit z nepoznanimi, oz. se ne objemat, poljubljat.

Pa seveda pogosto umivat roke.

A je to tako težko?

Si vsaj cepljen?

Robi650, 29.10.2021 ob 10:58

Pa to so že vsi znanstveniki potrdili, da so nagobčniki le za psihološki učinek ustrahovanja in poniževanja človeka.

Samo narod je pač glup in hlapčevski, da še vedno hodi okrog z nagobčniki.

Robi “spet” zavajaš! Maske so (lahko) zelo učinkovite! Zadnjič sva šla s sinčkom, na bolj oddaljeno lokacijo, na sprehod.. Se pč zapeljeva do ene točke. Poleg sva vzeli psa, ta je bruhnil v avtu. Pfuuj, a veš tist peneče, smrdljivo, neprebavljeno?.. ker nism mela pr roki druga kt ene tri uporabljene maske sm vse z njimi pobrisala in seveda tud razkužla, ker mam v avtu ponavad vedno razkužilo. Uglavnem.. hvalabogu za maske!!?

Avtor naj ti mine blago!?

Cepivo cepljen sem samo z enim odmerkom, zaradi operacije, ki sem jo imel tri mesece nazaj, smo cepljenje prestavili na datum po okrevanju. Sem pa pazil nase, vseeno staknil to sranje. C. Frog zaenkrat ni hudo, malenkost sem slaboten in upam res, da bo naprej tako ostalo. Žena je cepljena in je bila danes na testu negativna.

Nekaj si naredil narobe. Najbrz se nisi cepil, verjetno nisi uposteval Pct, morda si se smesil na protestih ?    Malo pobrskaj po spominu..

Nauči se brati.

Ljudje ne znajo nosit mask ali jih nosijo predolgo ali nosijo brezvezne modne dodatke- maska iz blaga. Masko moras imeti skoz svezo, zdaj je najbolje nositi kar tisto z najvisjo zascito v zaprtem prostoru, ce jo imas.  Jaz nosim (ko grem ven, ven pa ne hodim veliko, edin ce moram) samo to- zdaj ko je porast korone. Fajn je da si  masko namestis pravilno. Masko iz blaga vrzite v kos, to nic ne pomaga. Kirursko pa nujno menjat na 2 do 3 ure. Vse lahko naredis prav pa vseeno dobis.

Srecno in cim prej okrevaj.

Mislim ej, temu anonimnezu… dej poglej velikost corona virusa… ali pa visrusa gripe.. in velikost luknjic v maski.

Grem na pir, nabrz bo kar dost cajta…

Ne vem, kaj se čudiš.

Maske so samo sredstvo za poniževanje ljudi in imajo psihološki učinek ustrahovanja.

Če te je strah, jim je uspelo.

Resno pa:

dokler bodo vrteli cikle na 40, bo toliko pozitivnih kolikor jih nucajo.

Ampak res,  to se ni jasno?

Ce bi temu ne bilo tako, bi uradno objavili ta frdamani CT….

It’s the Mask of Your Enslavement

Ampak res ni potrebnih veliko dodatnih besed.

yram, 29.10.2021 ob 14:19
    Ljudje ne znajo nosit mask ali jih nosijo predolgo ali nosijo brezvezne modne dodatke- maska iz blaga. Masko moras imeti skoz svezo, zdaj je najbolje nositi kar tisto z najvisjo zascito v zaprtem prostoru, ce jo imas.  Jaz nosim (ko grem ven, ven pa ne hodim veliko, edin ce moram) samo to- zdaj ko je porast korone. Fajn je da si  masko namestis pravilno. Masko iz blaga vrzite v kos, to nic ne pomaga. Kirursko pa nujno menjat na 2 do 3 ure. Vse lahko naredis prav pa vseeno dobis.

Srecno in cim prej okrevaj.

Marica he he

zate je gas maska! ?

fakmi…, 29.10.2021 ob 14:27

Ampak res ni potrebnih veliko dodatnih besed.

Še te so čisto odveč.

CrazY FroG ?, 29.10.2021 ob 11:59

Robi “spet” zavajaš! Maske so (lahko) zelo učinkovite! Zadnjič sva šla s sinčkom, na bolj oddaljeno lokacijo, na sprehod.. Se pč zapeljeva do ene točke. Poleg sva vzeli psa, ta je bruhnil v avtu. Pfuuj, a veš tist peneče, smrdljivo, neprebavljeno?.. ker nism mela pr roki druga kt ene tri uporabljene maske sm vse z njimi pobrisala in seveda tud razkužla, ker mam v avtu ponavad vedno razkužilo. Uglavnem.. hvalabogu za maske!!?

Avtor naj ti mine blago!?

Za žabico.

Ja, to je pa res. Vidiš, tega pa se nisem spomnil. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close