Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Preklemani ženski čevlji!!!

Preklemani ženski čevlji!!!

Dons sm pa čist vn padu, pridm domov na hodniku prešteto 23 parov ženskih poletnih čevljev ter 15 zimsko pomladanskih. In sem ji povedu da ko doseže 50 naj jih 10 zbere in zmeče stran ali naj jih podari.

Ona pa kot vsaka kurasta ženska čist vn pade in mi reče da niti slučajno ne misle tud enga para stran vržt. In da že čaka ko bodo v newyorkerju razprodaje da bo kupla 6 parov da ma že ogledane.

Mislim da bi jo kr………….

Meja je pa meja

Samo v omaro bi jih morala pospravit, tam jih že ne bi štel, a ne?

Ata, prav si naredu.
Jest sem postavila mejo pri stevilu 20!

Kdo pa daje denar za nove čevlje?

Spakedranščina, da bruhneš….

Kupuje si jih sama, s svojim denarjem, ampak ena meja pa mora bit. In če slučajn pol kakšne kupi ki ji doma niso več všeč se loti prodaje ampak to iz takšnim težkim srcem da malo manj kot ne zajoka.

Saj ima pospravljene v omari samo tudi omara je enkrat polna.

Jaz sem tudi ena tečna mama, ki je naredila red. Ena jih ima lepo v škatlah v omari, druga v predsobni omari lepo zložene. Pospravljati sem začela. Potem sta se jezili, da sem jima jih zamešala in sta začeli sami pospravljati. Ko jih je spet preveč na kupu, vse lepo nesortirano po osebah zložim v omaro. Upam, da bo to obdobje težko zasluženega(njunega preko študenta), metanja denarja stran kmalu mimo. Ves čas jima govorim: otroci denar-kramarji bogat.:)

Kaj si zoprn, pusti ženi veselje. Ti pa nimaš nobenih stvari preveč? Mogoče tehničnih igračk, orodja za vsako figo, ki leži v garaži in se rabi 1x na 5 let?

Jaz imam še bistveno več čevljev kot tvoja žena. Poletnih več kot 30 parov, zimsko-jesenskih okoli 20, športne obutve pa tudi ene toliko. Mož ima 3 pare čevljev in pravi, da več ne rabi, meni pa tudi ne teži zaradi tega.

Bodi pa zlati možek in ji stesaj še eno omaro za v klet, da bo lahko pospravila nesezonske čevlje.

Jaz pa enostavno ne razumem, kaj delate s tolikimi čevlji. Saj so že zdavnaj iz mode, preden jih splo utegnete vse obuti. Čeprav sem ženska, imam trenutno dvoje zimskih čevljev, troje jesensko spomladanske, troje poletnih in dvoje športnih. Pa še to je preveč, ker večinoma nosim ene in iste.

To je tvoja stvar. Živi in pusti živeti.
Jaz recimo ne razumem, kako lahko nekatere nosite ene in iste čevlje dan za dnem. Bljak. Ampak – če vam to paše, so be it …

Saj bi jih tudi jaz imela 5 ali 10 parov, pa ne gre. Žal.

Jaz imam tudi malo cevljev, najvec nosim 3pare. Ker so udobmi. Sem veliko v cevljih, hodim stojim,….pac imam tako sluzbo. In zato mi je pomembno da so mi udobmi. Ti moji cevlji stanejo od 60-90 eurov. In si ne predatavljam da bi si jih kupovala toliko da bi imela vsak teden druge. Sem si vcasih kupovala cenejse cevlje, pa se je dostikrat zgodilo da sem jih imela gor samo enkrat ali dvakrat, pa so me ozulili ali pa so me tako bolele noge da je joj. Prvic mi je boljse cevlje kupil moz ko sem bila noseca, ker sem imela obcutek kot da imam na nogah copatke, meni pa je bilo zal dati takrat 15000 sit(~65€). od takrat si raje kupim ene pa te boljse cevlje.

Tudi jaz sem ženska in imam prav tako samo po dvoje sezonskih čevljev. Ko se izrabijo, kupim nove. Veselja do kupovanja čevljev pa sploh nimam. Niti prostora 30 parov…

Moja mat, še ko smo živeli skupaj, je imela cca 120 parov čevljev. Je še upanje da bom kdaj normalen?

Lej ce so cevlji edin njen greh potem nehaj tezit. In ker jo imas rad, jo objemi, poljubi in kupi omaro za cevlje.

Tak način kupovanja čevljev je za večino žensk kompenzacija za seks (ker ga nimajo ali pa je zanič). Drugač pa škoda denarja za poceni čevlje.

Saj se hecate o takem številu čevljev?
30, 50 parov?
A to ene kupite ta najceneješe čevlje in jih potem vlačite na kup ali pa imate toliko denarja, da nakupite toliko čevljev?
Jaz imam par parov, kupim pa ponavadi tam okrog 40-60€. Za športno obutev pa ponavadi več, sploh za gojzarje.
Da pa bi imela 30 parov? To pa ne gre. Niti ne rabim.

Joj, no jaz jih imam 100 parov od tega 70 štiklov. Obožujem čevlje sploh petke, in moj tip nikoli takole ne pi*di mi jih še sam dostikrat kupi. Da mam takega moškega ki bi najedal glede moje garderobe ga samo pošljem nekam.

Pa tamle ko je en napisal da je kupovanje čevljev kompenzacija za slab sex haha. Ker bullshit, a na to pa niste pomislili da nekateri delamo v stilističnih vodah oz. so nam te stvari tudi strast in posel.

veš kaj, dokler ste siti in vam zaradi ženskih čevljev nič ne manjka, pač naj jih ima in kupi, če ima to veselje. pa mal pri sebi naredi red, ko boš delal računico, za kakšne prčkarije sam zapravljaš denar.

Jaz bi jih že zdavnaj zmetal v kanto, če si ženska ne bi pospravljala čevljev.
In to odločno…Brez kuhanja kamilic…:)

Heh, fotr napaka! Zagrabiš, odneseš v smeti, pa si rešen!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close