Prekinitev naročnine GSM
Pozdravljeni!
Ali mi lahko kdo zanesljivo pove, kako je sedaj pri Mobitelu z Aneksi, s katerimi smo lani kupili subvencioniran GSM? Zanima me namreč zato, ker sem zamenjala operaterja, pa mi je bilo rečeno, da se po 1.5.2007 vsi Aneksi iz l. 2006 in pred njim, razveljavijo brez kakršnihkoli sankcij.
Ali to drži?
Hvala in lp!
Družba Mobitel d.d. bo tistim obstoječim naročnikom, ki:
* so ob nakupu subvencioniranega mobilnega telefonskega aparata GSM sklenili naročniško razmerje pred 1.5.2005 oziroma so do tega datuma podaljšali njegovo veljavnost in
* jim pogodbena vezava izteče po 1.5.2007 (naročniki skladno s pogodbenimi pogoji ne smejo enostransko prekiniti naročniškega razmerja pred datumom, ki je kasnejši od 1.5.2007),
skrajšal dobo vezave naročniškega razmerja zaradi nakupa subvencioniranega mobilnega telefonskega aparata GSM, tako, da bodo od vključno 1.5.2007 (presečni dan) dalje, ne glede na pogodbeno obveznost, naročniško razmerje lahko enostransko odpovedali brez dodatnih stroškov v skladu s točko 12. Splošnih pogojev uporabe storitev digitalnega mobilnega javnega telekomunikacijskega omrežja Mobitel z dne 01.10.2003.
(www.simobil.si in http://www.finance.si)
Forum je zaprt za komentiranje.