Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Prehrana objavlja…

Prehrana objavlja…

tiralico. Išče se Staša, ki zna iz mastnega recepta ustvariti dietno varianto. Meni kakšna kila odveč hodi. Mogoče jo je gripa položila. Upam, da je odsotna zaradi česa lepšega.
LP
deka

JA, jaz jo imam tudi v mislih in jo kar pogrešam tule, pa toliko dobrih zamislic ima :o……MOgoče je pa na faksu gužva?!

LP, zala

Pozdravljena,
mogoče ti lahko kako pomagam, a te zanima kaj posebnega? LP Silvia

Ne, ne, Silvia, ne rabim kakšnega konkretnega nasveta. Le Stašine ideje in dobro voljo pogrešam.
LP
deka

Hej! Ne morem pozabiti Stasine izjave Primozu,da je pol blond,pol crna.In potem jo vidim z dvobarvnimi kitkami! Pa h kemikom sem jo pristela in urso
tudi.Sta obe dalec od laboratorijev. Pozdravcek Babi

STAŠA SE JE NAŠLA!!! :)))

Kaj je novega…

gužva na faksu itak vedno ;), po novem pa zaposlena, poročena in ne več pol blond in pol črna :)) Zdaj sem le še četrt rjava in blond 🙂

Še vedno vas berem, le kuham bolj dietno, ve pa me s svojimi recepti spravljate ob pamet :)) (pozitivno mišljeno).

Deka, seveda sem ti na voljo :))

LP, Staša

P.S. ste pa me presenetile z napisanim – hvala vsem 🙂

Joj, Staša,
zdaj sem pa čisto paf! 🙂 Sem milsila da sem narobe prebrala ob taki zgodnji uri :)))
Seveda ti želim VSE NAJLEPŠE! 😮

lp, zala

Nič več koruze, kaj? Vse lepo.
A zdaj si še bolj blond kot prej ;))))
deka

Hej,draga Stasa! To pa je presenecenje! Se dobro,da te moz pusti k racunalniku. Jaz sem pa mislila,da gulis pravne zakone;Babi vedno v zmoti!
Lep pozdrav za soncen dan!

Staša, tudi od mene prejmi iskrene čestitke in vse najlepše na novi življenjski poti.

lp Majuška

Oj,
iskrene cestitke tudi od nas!

Pozdrav

lpD

Zala, tako je to, tudi ti prihajaš v ta leta (blagor tistemu, ki bo dobil takšno kuhar’co ;)).

Babi, tokrat si bila bližje 🙂 Možek pa ni preveč strog 🙂

Hvala vsem za čestitke. Škoda, da vam ne morem kakšnih slikic prilepit tukaj gor 🙂

LP, Staša

Cestitke se tu…

Moje kile so v precejsnji zagati in so te ze tudi pogresale…
Valparaiso, ki je bila se vcasih Val….;) in vas vec bere in uziva, kot pise!

Pozdrav vsem!

Hvala tudi tebi :))

LP, Staša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close