Najdi forum

pregledovanje slik

čao. ne vem, če sem po pomoti pritisnila kakšno tipko, da zdaj ne morem več kontinuirano pregledovat slik. prej sem npr. odprla eno mapo s slikami; ko sem kliknila na prvo sliko, je bila potem avtomatsko puščica zraven za naprej, nazaj. zdaj pa se mi ne izpiše več, vedno moram vsako sliko posebej odpirat. v čem je problem? thx, lp.

V čem pa preglejuješ slike? Keri progam?

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Picaso si namesti, pa bo vse rešeno.

ASDSee (vsaj mislim, da je, ker jih imam shranjene po moje slike in ko kliknem na eno, se mi itak odpre; če grem nanjo, mi napiše pod vrsta ACDSee, tako da sklepam, da je to to; ASDSee imam inštaliranega, za drugo pa ne vem – ni moj rač.)

Mislim da punca misli na raziskovalca.
Ja v menijski vrstici izberi Pogled in iz spuščenega menija poišči filmski trak.

ali pa

Desni klik z miško v desni okvir kjer so slike, pa ne na sliko. Potem pa spet iz pomujenega menija z miško in levo tipko zbereš Pogled… – filmski trak

Vendar te opcije ni v vseh mapah

Se pa pridrožujem medklicom – nainstaliraj pikaso, pa bo delo s slikami precej lažje.

a naj ga zloudam z mulo ali google pa picasso download? kako se točno imenuje ta program (picasso??)?

če nastavim pri pogledu filmski trak, stvar sicer deluje, ampak so slike bolj majhne. prej (predno – če sem ?? – po pomoti nekaj pritisnila), pa sem lahko pregledovala slike čez cel zaslon (in se je pokazala hkrati puščica za naprej, nazaj …).

picasa, poglej na google.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close