Pregled pri G in frizura spodaj!
men prav dol visi kaj si ginekologinja misli o tem, je pa imela enkrat kolegica probleme, ker je prišla h ginekologinji. prej ni imela ravno časa, da bi se pobrila čist na nulo in je sam skrajšala, da je vsaj “lepo zgledal” in jo je ginekologinja nahrulila ko psa, da če slučajno neve, da se je treba tm spodej vsak dan brit na nulo, da kje ji je higiena,da sedanje ženske res nimajo več pojma kaj je treba tm spodej počet,…res katastrofa. tako da ja, to ginekologinjo očitno že zanima kakšno pizdo mamo
ko greš k zobozdravniku je najbolj važno, da mu ne odpreš na pol gnilih ust s polno ostankov hrane za zobmi.Nekateri mislijo, če si je umil zobe s krtačko, da je to dovolj-NE NI DOVOLJ, treba je vse med zobne reže znitkat, ali pa s posebno med-zobno krtačko ščistit (itak vsak dan) če ne je hitro sranje.No in ko odpreš usta, je zobozdravniku takoj jasen tvoj odnos do zob in higiene nasploh.Podobno je pri ginekologu.
Sicer se pa pri ginekologu vidi še marsikaj drugega, da si on o nas misli svoje.Če si predebela je jasno, da za sebe premalo narediš, če si mlahava (brez mišic) je jasno, da za sebe premalo narediš….tako da je absolutno boljše, da prideš k ginekologu zaraščena tam spodaj (hihihi) pa zmerne telesne teže, brez celulita in mlahavega telesa…To vse skupaj sem napisala samo zato, ker te zanima zunajnji izgled-frizurce tam spodaj, ampak ko smo oblečeni in stisnjeni se nič ne vidi, ko pa se slečemo, se pa ne vidi samo frizurca, ta je še najmanj pomebna!!!
hahaha
lepo vas je brati….jaz osebno se nisem nikoli brila, dokljer me niso pred operacijo oni-jaz sem si pustila črtico, saj sem vedla da se morem obrit, ampak to ni blo dovolj-čist na golo so jo!!
Pol sem pa še sama od takrat naprej tako prakticirala.
Mislim, da mora vsaka ženska naredit tako kot ji paše…..če bo ona zadovoljna sama s seboj je vse ok. (seveda v mejah normale 🙂 Higiena je na 1.mestu )
pa-pa
Forum je zaprt za komentiranje.