Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pregled očesnega ozadja- vaše izkušnje

Pregled očesnega ozadja- vaše izkušnje

Ko vam je zdravnik nehal pregledovati očesno ozadje, se pravi TAKOJ ko vam je dal stekelce (goldmanova leča) dol iz očesa.

Ali se je komu naredilo, da na oko, ki ga je zdravnik pregledoval, ni več videl normalne slike in svetlobe, kot prej? Ampak zelo mračno, fejst zatemnjeno rdeče vijolično sliko?

Meni so že večkrat pregledovali očesno ozadje, pa se mi je prvič naredilo, da sem na enem očesu, namesto normalno osvetljenega prostora (bil je dan) videl vse zatemnjeno, kot da sem v zelo mračnem prostoru, vse je bilo rdeče vijolično in temno, kot bi imel zelo fejst zatemnjeno rdeče vijolično steklo na enem očesu.

Čez 15 minut pa je bilo spet vse normalno. Zdravnik je rekel, da je to normalno, da je to zato, ker je svetil v oko z močno lučko, samo meni so že večkrat gledali in se mi je to naredilo prvič in sem se tudi zelo ustrašil.

Ampak jaz sem cel čas med pregledom čutil fejst pritisk na oko, kot bi mi preveč tisto šipico/lečo pritiskal na oko, kar sem mu tudi rekel, pa je celih 10 minut isto pritiskal.

Na drugem očesu med pregledom nisem čutil preveč pritiska na očesu in se mi ni zgodilo, kar se mi je pri ta prvem očesu.

A se je to kdaj zgodilo vam med pregledom očesnega ozadja?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close