Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pregled leta 2013

Pregled leta 2013

Kaj ko bi skupaj naredili en pregled leta 2013?
Katere stvari so vam ostale najbolj v spominu?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Uff…do kdaj je rok?:))

Pa kaj noriš s temi roki?
cool tastara ej, počas 🙂

cool tastara ej, počas :)[/quote]

Ej stari, za tako obsežne stvari si je potrebno vzeti čas, biti natančen, da ne uide kak poseben dogodek v letu…zato mi je pomembno, do kdaj naj se to pripravi:). Kaj tebi ni jasno ejga?:)

cool tastara ej, počas :)[/quote]

Ej stari, za tako obsežne stvari si je potrebno vzeti čas, biti natančen, da ne uide kak poseben dogodek v letu…zato mi je pomembno, do kdaj naj se to pripravi:). Kaj tebi ni jasno ejga?:)[/quote]

ej tastara, ma kwa ti sikaš tle. Naravnost povej, da najvažnejši dogodek v twojmu lajfu je bil, k sem jaz pršu na ta forum… da sse prec zatreskala,
mislem kwa si dela ene trables u lajfu

Ej, a se lahko vidva tole zmenita na zasebcu? :))

Ej stari, za tako obsežne stvari si je potrebno vzeti čas, biti natančen, da ne uide kak poseben dogodek v letu…zato mi je pomembno, do kdaj naj se to pripravi:). Kaj tebi ni jasno ejga?:)[/quote]

ej tastara, ma kwa ti sikaš tle. Naravnost povej, da najvažnejši dogodek v twojmu lajfu je bil, k sem jaz pršu na ta forum… da sse prec zatreskala,
mislem kwa si dela ene trables u lajfu[/quote]

Ma ja, v bistvu se sploh ne spomnim trenutka, ko si vstopil skozi vrata:). A letos je blo praviš?:) Dej ne prodajaj bučk, ne deluješ mi tržno naravnan:)). Jst nisem trapa, da bi se zatrapala…kapiš?:) Ti narišem v diagramu?:)) Zdaj bo Antilopa spet ljubosumna…a je blo treba tega?:)

Pa tolk navdihujočo temo si dala, da sem šla težko mimo:))). Evo, me že ni več:). Ko sestavim skupaj cel sklop dogodkov, se javim:).

mislem kwa si dela ene trables u lajfu[/quote]

Ma ja, v bistvu se sploh ne spomnim trenutka, ko si vstopil skozi vrata:). A letos je blo praviš?:) Dej ne prodajaj bučk, ne deluješ mi tržno naravnan:)). Jst nisem trapa, da bi se zatrapala…kapiš?:) Ti narišem v diagramu?:)) Zdaj bo Antilopa spet ljubosumna…a je blo treba tega?:)[/quote]

Ne bi priznala, pa če bi ji z grmado grozili 🙂

Neuspešen izbor za novega moderatorja na tem čveku. 🙂
Vstop HR v EU.

Neuspešen izbor za novega moderatorja na tem čveku. 🙂
Vstop HR v EU.[/quote]

A sploh rabimo moderatorja?:)

Margot sorry, sploh se ne morem poboljšat:).

Bravo Robi, ampak dajmo samo naše zadeve :)))

Torej, dobili smo ŽMČ Telenovelo !!

Grozna si GF, grozna :)))

Naj se oddolžim, ker imam kar slabo vest:)))

– nekaj oseb je izginilo, pojavile so se nove ali stare v preobleki (kdo bi vedel)
– Marko se je oženil:)
– NM se je privlekel iz kota
– seba je v pričakovanju…nove ljubice:))
– forum je skozi leto postal manj konstruktiven, z bolj lahkotnimi temami in posledično manj zanimiv
– najbolj gorečim se je uspelo celo večkrat srečati v živo:). Ostali baje nimamo “jajc”.

Evo Margarinca…toliko na hitro:)).

Odhod Sadnega in “dopust” Spiderja je zaznamoval neko kratko obdobje. Tega pač ne moremo spregledat. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Odhod Sadnega in “dopust” Spiderja je zaznamoval neko kratko obdobje. Tega pač ne moremo spregledat. :)[/quote]

Točno, sogovornika sta ti ušla:))).

Bravo Marko!

Kaj pa prihod (in hvala bogu tudi) odhod TenAiBude? – se ga še spomnite.
Nad njim je še NM-3w obupal.

Odhod Sadnega in “dopust” Spiderja je zaznamoval neko kratko obdobje. Tega pač ne moremo spregledat. :)[/quote]

Točno, sogovornika sta ti ušla:))).[/quote]

Samo na dopustu sta.

Njegov prihod ni bil presenečenje, ker se je pojavljal že prej.

A ta pregled se nanaša le na ŽMČ ali tako na splošno?

Lahko poveš tudi o osebnih dosežkih, ampak pazi, gre se za leto 2013:)).

ŽMČ

Prišla in odšla je tudi Bikinka.
Malo je bila zategla, drugače pa super punca. Škoda res.

ŽMČ

Prišla in odšla je tudi Bikinka.
Malo je bila zategla, drugače pa super punca. Škoda res.[/quote]

…in katenjka, Zmedena Samica.

Lahko poveš tudi o osebnih dosežkih, ampak pazi, gre se za leto 2013:)).[/quote]
Ti pa mal brzdaj jezik 🙂
Če si mi všeč, še ne pomeni, da lahko jezikaš po mili volji 🙂

…do Calypso ste bili zadnjič izredno ljubeznivi, zato je vrnila tako, da je odšla.
WYWH se je baje tut poslovil.
Matjazko ima zdaj kao resno razmerje in je manj prisoten.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close