predstavnice Justa-eno vprašanje…
Kakšno nego za obraz mi priporočate..imam rahlo nečisto kožo(tam pa tam kakšen ogrc,mozoljček)zato mislim vzeti tonik Adstringens-in katero kremo?Ali je v redu Attiva(aktivna )za obraz?Kožo mi mora vseeno vlažiti,..mora biti kompatibilna z pudrom(na ene kreme se pač ne da namazat)..torej,katero priporočate..je SIVKINA TUDI ZA OBRAZ?Je bolj namenjena telasu?Hvala za pomoč,..
Ne vem po čem sklepate da bi bila to reklamna poteza. Tudi mi imamo tea tree in ga ne dam od hiše.Če pa nekomu ne paše ena krema, to še ne pomeni, da je za druge zanič.To se mi zdi isto ko včasih katera vpraša za kakšno kremo, potem pa vsaka svojo “vun” meče kot edino dobro. A imamo vsi iste kože. Lahko rečeš, meni je pa tale krema za mojo kožo zelo v redu, ampak kje piše da bo tudi za njeno. Torej je tudi pri tejle stvari tako. Enim odgovarja, drugim ne. In je zato še ni treba kritiziratlp.
ej,ni reklama,..bila sem na predstavitvi,ampak nisem kupila nobene,sem se hotela le malo prepričat ali je res tako vse fajn kot hvalijo,…ne vem,zakaj bi s tem delala reklamo?!Izgleda,da pač ni nobene tu gor,ki uporablja omenjeno kremo in tonik,bo treba na lastni koži izkusit:)
Za teatree sem slišala,da je OK,mene pa res zanima kaj naj dam na faco:)
Hvala vseeno
Pozdravljena,
Sem uporabnica justovih krem, in sicer za obraz ti ne bi priporočala aktivne kreme, meni osebno je zelo vseč ognjičeva krema, posebno v zimskem casu, ker obnavlja kozo, se lepo vpije, in je prijetnega vonja.Primerna za vse tipe kože. Tonik adstrigens moramo uporabljati v zelo majhni kolicini, kapljica zmesana z vodo je ze dovolj. Prav tako je za obraz primerna sivkina krema, vendar ce je mešana do mastna, ker pomirja in izsušuje kožo. Meni osebno ima sivkina krema zelo pomirjajoč vonj in te zvečer umiri, kot tudi navlaži kožo pred spanjem.
Glede krem pa vprašaj svetovalko naj ti odstopi vzorček kreme, da vidiš če ti sploh odgovarja za tvojo kožo, ker niso ravno poceni, so pa ok.
Lep dan in srečno roko pri izbiri.
Forum je zaprt za komentiranje.