prednosti – slabosti
nikar ne primerjaj džerbe in grških otokov in tudi grških otokov med seboj ne. preglej vse kataloge in si pri vseh hotelih izračunaj končno ceno (vklj. z letališko takso in rizikom odpovedi). mislim, da so že vse agencije dale ven končne kataloge. če ti brnik ni preveč blizu preglej tudi lete iz graza in zagreba. ko boš vse pregledala te bo nekaj bolj zamikalo it kot drugam. in potem si preglej še tuje forume s komentarji o izbranem hotelu.
jaz osebno imam raje grčijo.
ne poznam Grčije,
vem pa da na Djerbi za otroke zelo poskrbljeno v vseh hotelih imajo organizirano animacijo , poznam veliko družin ki se zelo rade ponovno vračajo na Djerbo
mislim da tudi cenovno je veliko bolj ugodno z otroki na Djerbi (po primerjavi cen v katalogih) kot na drugih destinacijah , veliko hotelov nudi brezplačno za otroke do določene starosti (plača se le letalski prevoz)
sicer pa .. res je treba je pregledati kataloge Intelekta, Gulet, Kompas, Globtour ….
jaz sem za Djerbo
ta stran se mi zdi ena boljših, če želiš dobiti nek splošen vtis o grških otokih. seveda ima vsak otok predel kjer bolj ali manj piha, kraji so bolj ali manj turistični, nekateri zelo žurerski in če tega ne maraš se jim moraš izogniti. iz raznih forumov mi je znano, da ni za it v malio na kreti, v faliraki na rodosu, na kosu je polno angleške mladine v kardameni. ravno nasprotno pa na džerbi ne moreš popit piva izven hotela.
Če vam je dovolj bolj ali manj poležavanje ob plaži oziroma bazenih, potem je sigurno boljša odločitev Djerba. Tudi z finančnega vidika. V t.i. all inclusive variantah je poskrbljeno za animacijo tako otrok kot odraslih. So pa takšnega tipa hoteli v Grčiji precej dražji od Djerbe.
Kot je že omenila Lara, mivko najdeš tudi na grških otokih… Govorim iz lastnih izkušenj; bila že kar na nekaj grških otokih ter tudi na Djerbi. Meni osebno je bolj pri srcu Grčija. Predvsem, ker je več možnosti za oglede, sprehode,…na Djerbi pa so predvsem hotelski kompleksi in vse se dogaja znotraj njih.
Forum je zaprt za komentiranje.