Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Predlog

Predlog

Če si imel moj um v mislih, ti lahko povem, da jaz zelo rada raziskujem.:)

Ne psico…. predlagam žensko, ki se ne bo hotela kregati s teboj.:))))))

moški111 v življenju je treba graditi. Korak za korakom in dan za dnem. Drugače se prevečkrat zgodi, da zapraviš kaj vrednega, če greš takoj na vse ali nič. To je seveda samo moje mnenje.

ps; iz čiste radovednosti – imaš nagledano kakšno pasmo?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Takih ne delajo vec.

A to pomeni, da bo Robi sadna kupa?:) Ja v tem primeru pa ne bo problema, se bova že zmenla:)[/quote]

Lahko mu pomagaš zamešat smetano, če bo imel težave, ker ženske ste boljše kuharice.
Vidva se kar zmenita, ampak da vaju slučajno njegova ne dobi na delu in vidi popacano mizo, se bi verjetno razburjala… :)[/quote]

To je ta najtamanjši problem zmešat smetano. Mene je bolj begalo, ker je bila ta sadna kupa ne ženskem telesu.:) Če pa bo to Robi bova že midva tako naredila kot to narediva s Tadejem …. ni nobene kregarije in vsi smo zadovoljni.:)

Tudi če jih, bi bile zagotovo precej premlade zate. Torej tiste/take, ki bi bile primerne zate so že davno tega narejene. Samo bati se ne smeš in nekaj zaupanja bi moral imeti.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

@moski111, imaš prav, danes je še samo instant :))))

Mimogrede …. Tadeja že nekaj dni ni na spregled .:) A ga je kdo videl? 🙂

Mogoče pa piše pod kakšnim neprijavljenim nikom… 😉

Na ženskem telesu je samo sadje, Robi pa bi ga okrancljal s smetano in pretvoril v sadno kupo, ker pač na njej ne sme manjkati.

Robi, Bibitka spet nekaj bega, mogoče bi ji Tadej moral demonstrirati iz “prve roke”, kako moški naredimo smetano, ker ga tolikokrat omenja, kaj praviš? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A to pa ne, bi ga takoj spoznala:)))

A to pa ne, bi ga takoj spoznala:)))[/quote]

po rozenkrojcu v roki, ko odšteva grolike? 😀

Na ženskem telesu je samo sadje, Robi pa bi ga okrancljal s smetano in pretvoril v sadno kupo, ker pač na njej ne sme manjkati.

Robi, Bibitka spet nekaj bega, mogoče bi ji Tadej moral demonstrirati iz “prve roke”, kako moški naredimo smetano, ker ga tolikokrat omenja, kaj praviš? :)))[/quote]

Ja, je na ženskem telesu in če bi ga Robi okranclal, bi tudi to sadno kupo sam pojedel in smetano polizal.:) menda nisi mislil, da bi jaz ….:))

Japkica pa ravno ko premisljujem da bi se specializiral na 20letnice. Starejse prevec komplicirajo in komplicirajo. In ce zelijo bii same, jim bom pa ja ustregel.
Ja Bibita to je instant varianta, zato pa je ideja o psu dobrodosla.

@moski111, saj zato sem ti rekla, ti se samo z mano pogovarjaj in boš spoznal, da so tvoje ideje zelo dobre.:)

moški111 mene ni treba prepričevati. Ali morda sebe? Ker ko te berem, pamet in črke govorijo nekaj… ma ne bom nadaljevala. Ni namreč pomembno, kaj si mislim jaz in kako te berem jaz.

E vidiš moški111, Bibitka ti kar sama od sebe kima. :)))

Japkica povej vendar.
Bibita je neulovljiva, to sem ze ugotovil.

@moski111, ne govorim jaz kar tako, da je moški pameten.:)

Počakaj da razvozlam hieroglife

Kje pa, še na kraj pameti mi ni prišlo, da bi to bila ti. 😀 Saj ves čas premlevaš o smetani, da jo imaš rada, potem ni treba dosti ugibati, kaj imaš rada in kaj ne: 1+1=2 :))))))

Ni problema, dokler imaš debel mošnjič, leta niso važna, tudi lepota ne. 😀

Matjažek a tebi so všeč silikonski vsadki? 🙂

Ni problema, dokler imaš debel mošnjič, leta niso važna, tudi lepota ne. :D[/quote]

Z mošnjičem si lahko popraviš tudi svoj povešen nosek. :)))

Hehe, ne vse imam rad naravno, tudi neškropljene japke imamo v vinogradu. Ampak tebe nisem videl viset gor, drugače bi tudi po tebi kremplje stegnil, ampak zgleda, da je tebe moral že nekdo utrgati davnega leta …, ali pa te je kaka vihar dol sklestil, ko si bila zrela, in si se odkotalila po hribčku navzdol ? :))

kako ste tole zacinile… Na ženski način!

Hehe, ne vse imam rad naravno, tudi neškropljene japke imamo v vinogradu. Ampak tebe nisem videl viset gor, drugače bi tudi po tebi kremplje stegnil, ampak zgleda, da je tebe moral že nekdo utrgati davnega leta …, ali pa te je kaka vihar dol sklestil, ko si bila zrela, in si se odkotalila po hribčku navzdol ? :))[/quote]

1. zelo slabo visim. kjerkoli in na komurkoli.
2. meni je všeč mehkoba kremljev 🙂
3. če je ženska za, ni potrebe, da je utrgana.
4. zorim pa še vedno. zrela bom šele čez leta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close