Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Predlog za morje- z malčki-ponujam

Predlog za morje- z malčki-ponujam

sem se ravno vrnila z dopusta- za vse, ki imate male otroke, priporočam Filip i Jakov, blizu Biograda. Peščene in mivka plaže, nizka voda, bila sem nastanjena v apartmaju pri prijazni domačinki (imam kontakt)…in če katera išče idejo…jmeni se je zdelo za malčke fino.

Mi iščemo natančno to!
Prosila bi za kontakt na mail: malamis471@gmail.com
Hvala!

Je morje že toplo? Ste se kopali?

bom za vse tule kar napisala…VILLA AGATHA, Jagica Čović, ++385 23 388 366
pa povejte da ste dobile cifro od motoristke iz Lj…pa bo ….

midva sva se.Voda je topla, nima pa 27stopinj, to ne.

Me veseli da si imela lepo izkušnjo.

Moje mnenje. V sezoni julij-avgust je v F&P totalna gužva, plaža skorajda brez sence ozir. je potrebno ob 7h zjutraj na plažo rezervirati mesto. Pa še to si potem ko sardelica. Plaža betonirana, le majhne delček plaže je kao mivka, kjer si potem družine naredijo šotorčke in “kampirajo” tako da niti do morja ne moreš. Morje je popoldne zaradi gužve že zelo umazano. V morju je milijon ljudi ki si vsi nekaj mečejo (ala žoge itd.) in moraš plavati slalom med njimi in paziti da kaj ne dobiš v glavo. Zunaj na odprtem pa je ok. To velja za plažo kjer je kamp.

To za nas ni dopust. Bili 3 dni na obisku in sem skoraj živčnega fasala. Tako da mi veliko raje hodimo na mirnejši otok, ki pa je ironično leži ob FiP.

Je pa luštno, malo, prijazno mestece.

JA, je razlika med sedaj in v polni sezoni in ja, kjer je kamp, zna bit gužva. Midva sva bila pač drugje. Za probat je

Babac? Pašman? Komornik? Ugljan? Žut? Murter?

o super , sem zelo vesela tega sporočila saj gremo tudi mi julija v ta kraj prvič z 1 in 3 letnikom tako da komaj čakam :-)))

Ti kar čakaj…. tisto ne bo dopust, ampak luda kuča. Miru nobenega, gužva, vpitje, nobene sence…v glavnem kaos. Zdaj v začetku junija je pa super fajn…

mene to ne moti, misliš da je samo ena plaža?
madona smo nataknjeni,..ja jaz komaj čakam . imaš kaj proti?

Babac? Pašman? Komornik? Ugljan? Žut? Murter?[/quote]

Pašman

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close