Najdi forum

Predlagajte kam

Pozdravljeni!
S prijateljico sva se odločili, da greve septembra na počitnice za en teden. Problem je, da razen Istre in Kvarnerja skorajda ne poznave nobenih krajev. Zato vas prosive, da nama predlagate, kam naj se odpravive konec septembra, da bo še lepo vreme in dovolj toplo za kopat, v kakšne solidne apartmajčke, ne daleč do plaže, ki naj bo peščena ali kaj podobnega ter da da bo v kraju tudi kaj mladih in zabave. Pa še to, cena naj bi bila nekako nekje 50-80 tisočakov za eno za en tedn z vsem skupaj. Destinacija pa ni omejena 🙂
Hvala za vsak predlog

septembra so cene že nižje, kakšna grčija, krf je vedno poceni, ful je lepo…ali pa kateri drug otok, apartmaji so ponavadi blizu plaže…

Jaz predlagam kak poceni let na Sicilijo (poglej na Volare Web), tam pa v hostel, kjer je itak vedno žur. Sem fouš – sama imam namreč že družino in žuranje v glavnem odpade! 🙂

Kaj pa v Dalmaciji, recimo na Braču ali kje podobno je takrat še lepo in toplo? Pa mladi in zabava – je še konec septembra ali bolj ne?

bol je res zakon! vedno spoznaš nove ljudi! je za žurat. no ampak kamorkoli gresta pejta z zmt, gre veliko mladih in znajo nardit res nepozaben žur!

Ja sej sva misnle jet z zmt-jem, sam majo termine samo do začetka septembra, midve bi šle pa tm sredi oz. bolj konec septembra. Pa je takrat še žur na Bolu? Folk je še? A se recimo splača jet na Bol konec septembra cenovno glede na Grčijo?

Na Bol se ne splača it po koncu glavne sezone. Vsaj kar se zabave tiče ne. Je vse mrtvo. Za penzionere.

Res? Kje pa je potem še bolj živo tam konec septembra?

Se pridružujem mnenju, da je na Bolu vse mrtvo septembra…ampak meni je bilo ravno zato všeč, ker sem bila enkrat tudi avgusta in je bila grozna gužva.
Če hočeš žur proti koncu septembra ti vsekakor priporočam grške otoke, predvsem Kreto recimo, ker so v tistem času absolventski izleti in žura sigurno ne manjka…pa tudi toplo je še dovolj, ker na Hrvaškem zna biti že premrzlo za kopanje konec septembra, lp

Na hrvaškem so konc dopusta res samo penzionerji…preverjeno…bila na jugu Dalmacije.

Ne bom rekla da ni lepo, ampak je priijetno toplo…ni več vročine…o kakih žurkah pa ni več ne duha ne sluha.

V tistem času priporočam Grčijo….nore zabave z absolventi, cene temu primerne, za kopanje še vedno primerno vreme..

LPO

Na bolu je konec z žurkami po 20.8….

Pejta z nami na absolventa na Kreto. Sigurno bo zur 🙂

Za manj kot 50 tisoc sit lahko prideš na Ibizo, kjer boš v sedmih dneh nedvomno dovolj začutila kaj se to pravi žurati …

Sva gledale malo cene pa so konec septembra še kar visoke v Grčiji – lahko predlagate kakšne nastanitve oz. agencije ali ponudbe za konec septembra, kjer so cene že maximalno sproščene? Kaj pa ta last minute – se splača počakati na to? Morda veste, če so kakšne dobre in ugodne ponudbe konec septembra?

mi smo bili lani, konec septembra na kreti 14 dni. šli smo z agencijo gulet z letalom v obe smeri, cena je bila malo čez 100.000. imeli smo super apartma, v glavnem nobenih problemov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close