Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek predigra

predigra

Pozdravljene!
Nekaj me muči pa bi rada slišala še iz ust nekoga ki ima mogoče izkušnje s tem.Mogoče se vam bo zdel mal beden ampak morm prašat.Stara sm 24 let in sm spoznala enga tipa in v kratkem bova pršla do tega da bi sexala.Pa sva se že mal pogovarjala o tem in je reku da ma ful rad dolgo predigro.Men pa to nekako ni do tega,jaz mam rada vsacga mal,mal predigre mal akcije,pa večkrat repete.Ne pa ena runda dolga par urc.

Zdej vas pa sprašujem kaj nej nardim,kako nej izpeljem vse to.Al to pomen da niti slučajno nisva za skupej al kako?

Pomagejte mi prosm!

Ma vidva pa res tud pod razno ne smeta ostat skupej….

Ko bosta pri stvari, vzemi stvari v svoje roke. Ti vodi igro, narekuj tempo, skratka divje napadi, pa bo pozabil na dolgo predigro.

Tudi jaz predlagam, da kar vsama vzameš zadevo v roke in narekuješ tempo in reprize dogodka.

Ti predlagam, da zadevo najprej preizkušiš – mogoče ti pa sploh ne bo sla. Če ti ne bo všeč pa bosta morala najti kompromis.

LP

mogoče on misli kakor nekateri moški,da je 20 minut predigre dooolgo….

zate bo pa to ravno prav.

Prvi seks z nekom še ni garancija, da bosta sploh ostala skupaj in nadaljevala zadevo oz. hodila – kot se reče. Če te fant privlači, potem probajta. Nikoli ne moreš točno napovedati kakšen bo seks. Včasih se tudi dobre napovedi sfižijo. In obratno.

vzem stvar v svoje roke in ga na hitro vzburi kot le znaš potem pa ga pofukaj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close