Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek predali in police iz hladilnika, ali lahko

predali in police iz hladilnika, ali lahko

Zanima me sledeče: imam hladilnik star nekaj let , ki je potreben temeljitega čiščenja. Na vratih so predali, ki jih je treba v kotih res dobro spucati, vendar z gobico ročno ne pridem zraven. Tudi steklene police se ne da dobro pomit. Ali lahko vse to snamem in pomijem v pomivalcu na 65 stopinj? Se lahko ta plastika stopi? Ne me takoj napast, da sem zanemarjena, kakšen hladilnik imam. Svojega redno čistim, tale drugi pa je par let stal, vendar še normalno deluje. Je Gorenjev. Hvala za vsak nasvet.

Zakaj pa ga ne ocistis tako kot prvega? Vrjetno ne gres samo malo z gobico. Jaz vedno vse znosim v bano, ocistim in dam nazaj. Pomivalca pa nimam zato ne vem.

daj po eno stvar v pomivalca … in poročaj o rezultatih tukaj
ostalo pa operi v banji s tako toplo vodo kot preneseš

Za božjo voljo, plastika se ne stopi, če je samo 60 stopinj!

Vse perem v pomivalcu, pa se še ni nikoli nič stopilo 😀

Skrčil se je edino tisti podstavek, če kupiš pakirano meso 😉

Sem pa tudi sama ta vikend čistila rabljen hladilnik (rabimo za kampiranje). Sem ga popolnoma razstavila, tudi vratca od zamrzovalnega dela in poličko pod zamrzovalnikom, dala edino ven stiropor ( ga očistila z razkužilom) VSE OSTALO pa v pomivalca, tudi plastične poličke, spodnjo plastično košaro, dve mrežni polički… Vse se je lepo opralo 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close