Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek precenjena potovanja

precenjena potovanja

Zdi se mi da so potovanja precenjena. Tako rekoč vse se vrti okoli potovanj, kam greš na dopust, a samo na Slovensko obalo, a v toplice, a ti si pa socialc ker greste letos v hribe.

Danes če ne greš na drugi konec sveta, je bolje da sploh ne poveš kam si šel.

Po drugi strani je pa samo 10 oz 14 dnevno potovanje, polno mučenja, pa stresa, pa čakanja v vrstah, pa utrudljivih voženj, samo zato da se pofotkaš na neki popularni lokaciji, kjer si tako in drugače razočaran zaradi gužve umazanije pa vremena. No moj nečak naredi fotko kjer pleza na Mt Everest v 10 minutah.

Pa potem hvaljenje hrane, ja a greš na drugi konec sveta samo žret pa se gužvat.

Skratka velika večina ljudi komaj čaka da pridejo domov, ampak ko so pa doma pride šele andrenalin ko morajo vsem katere vsaj bežno poznajo povedati kje so bili in kako je bilo fantastično.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1849, 18.06.2025 ob 14:29

Zdi se mi da so potovanja precenjena. Tako rekoč vse se vrti okoli potovanj, kam greš na dopust, a samo na Slovensko obalo, a v toplice, a ti si pa socialc ker greste letos v hribe.

Danes če ne greš na drugi konec sveta, je bolje da sploh ne poveš kam si šel.

Po drugi strani je pa samo 10 oz 14 dnevno potovanje, polno mučenja, pa stresa, pa čakanja v vrstah, pa utrudljivih voženj, samo zato da se pofotkaš na neki popularni lokaciji, kjer si tako in drugače razočaran zaradi gužve umazanije pa vremena. No moj nečak naredi fotko kjer pleza na Mt Everest v 10 minutah.

Pa potem hvaljenje hrane, ja a greš na drugi konec sveta samo žret pa se gužvat.

Skratka velika večina ljudi komaj čaka da pridejo domov, ampak ko so pa doma pride šele andrenalin ko morajo vsem katere vsaj bežno poznajo povedati kje so bili in kako je bilo fantastično.

Glej da te e bo foušija požrla.

Ja, čudno to s temi potovanji … V Golobovi diktaturi, polni nekih davkov, kjer narod nima za milka čokolado, otroci lačni, čeprav zavaljeni, največja revščina v EU, potem se pa troši na potovanja, kot da smo vsi milijonarji.

A že spet ti s taisto bedno temo?

S čudnimi ljudmi se družiš.

No, saj nisi ti nič boljša, če hodiš okoli zato, da na boš socialec, čeprav ti ni do potovanj.

Tudi prav. Vsak po svoje. Samo ne javkaj potem.

Socialc pa hribi? Pameten človek gre v hribe. In ja, sabo vzameš nahrbtnik s svojo hrano in pijačo. Če pa bodo hoteli zaslužiti še s parkingom, se zmeniš kje drugje in če je treba, pelješ s kolesom do hriba. Pizda vam materina kapitalisti pokvarjeni.

Tako tako trol ja

Sploh ne vem zakaj se obremenjuješ z drugimi?

Mi  skoraj vsak vikend hodimo v Istro na vikend, za pravi dopust cca.3-4 tedne gremo pa ponavadi v Dalmacijo. Nas ne zanimajo ne Tajska, ne Amerika še manj pa Afrika. Tisti znanci, ki radi potujejo po svetu nam pokažejo kje so vse bili in vedno rada pogledam njihove fotke, ampak da bi pa mi šli kam daleč, pa ni šans, mi je na Hrvašjem prelepo. Nikoli se nam ni nihce posmehoval, ker smo skoz na Hr, vsak zase najbolj ve. Ko bodo otroci odrasli bodo lahko šli kamor bodo hoteli, zaenkrat pa  uživamo  pri sosedih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close