Prebolevniki, kakšen je bil vaš potek bolezni?
Hude bolecine v misicah, vrocina ni popustila, najhuje je ko ne mores dihat. Manjka ti kisika, z vsakim dihom se boris za kisik, mislis , da ti bo raztrgalo pljuca, nori napadi kaslja, spati je skoraj nemogoce. To je trajalo tri tedne. Se vedno imam hude tezave z zadihanostjo , dobila sem pumpico, utrudim se takoj, moram k pulmologu….Bilo je zelo hudo, pa niti nisem pristala v bolnici.
Covid 21, 08.11.2021 ob 07:04
Kakšne simptome ste imeli? Kako izraziti so bili?
Bolečine v mišicah in kosteh, na splošno telesna oslabelost,po stopnicah sem prišla zelooo težko,tuširanje mi je bila muka,ker se mi je kar temnilo pred očmi,sem morala večkrat počepniti da nisem padla okrog. Bolečine tudi v križu,grozno.
Vročine nisem imela pretirane,38°C največ, tudi glavobola ne. Aja,pa apetita nisem imela. Vonja in okusa pa še vedno nimam.?
Prvih nekak dni nic vec kot prehlad, potem 3,4 dni niti vstat nisem mogel. Bolecine v hrbtu in pljucih, izgubil voh in okus, izželo me je kot cunjo, pa sem rekreativni športnik, 42 let, nikili bolan. Potem je slo pocasi na bolje, sem pa rabil ca. 3 mesece, da sem prisel nazaj v kolikor toliko spodobno kondicijo, nisem pa se na nivoji pred korono.
PriMeni, 08.11.2021 ob 08:27
Bolečine v mišicah in kosteh, na splošno telesna oslabelost,po stopnicah sem prišla zelooo težko,tuširanje mi je bila muka,ker se mi je kar temnilo pred očmi,sem morala večkrat počepniti da nisem padla okrog. Bolečine tudi v križu,grozno.
Vročine nisem imela pretirane,38°C največ, tudi glavobola ne. Aja,pa apetita nisem imela. Vonja in okusa pa še vedno nimam.?
Vidim, da nas je vec s tezavami v krizu … pri meni so se tezave zacele med prebolevanjem, krivim napacen gib…
Drugace pa sem prebolela kot gripo (glavobol, utrujenost, bolece misice), zdaj mi pa lasje izpadajo.
Forum je zaprt za komentiranje.