Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prebolevniki bolje zaščiteni

Prebolevniki bolje zaščiteni

Očitno so prebolevniki bolje zaščiteni pred delta sevom, kot cepljeni, ugotavljajo po izraelskih tudi slovenski strokovnjaki.

Zlasti glede na to bi bilo torej tudi z vidika čredne imunosti tiste, ki so le izjemoma ogroženi od virusa (otroci, mladostniki, zdravi mlajši odrasli), bolje pustiti, da se naravno prekužijo. Ti namreč le izjemoma potrebujejo bolnišnično zdravljenje, okužbe in long covida pa cepivo tako ali tako ne prepreči. Povsem možno je tudi, da bodo prebolevniki v naslednjih sezonah korono prebolevala kot prehlad, medtem ko se bodo morali cepljeni vsako leto 3x cepiti,ds bo zaščita kolikor toliko zadovoljiva.

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/rozman-tragedija-bi-bila-ce-za-zbolele-ne-bi-bilo-prostora-v-bolnisnicah/592323

Spet odkrivate toplo vodo.

Fašisti zapirajo narod samo zato, ker mora biti narod prestrašen in neodporen  le tako bo imela cepilna propaganda večji uspeh.

Banda fašistična je podkupljena, da izvaja cepilno propagando. Saj tega niti ne skrivajo.

Odgovor na objavo uporabnika
Prebolevnikom in cepljen, 31.08.2021 ob 09:38

Očitno so prebolevniki bolje zaščiteni pred delta sevom, kot cepljeni, ugotavljajo po izraelskih tudi slovenski strokovnjaki.

Zlasti glede na to bi bilo torej tudi z vidika čredne imunosti tiste, ki so le izjemoma ogroženi od virusa (otroci, mladostniki, zdravi mlajši odrasli), bolje pustiti, da se naravno prekužijo. Ti namreč le izjemoma potrebujejo bolnišnično zdravljenje, okužbe in long covida pa cepivo tako ali tako ne prepreči. Povsem možno je tudi, da bodo prebolevniki v naslednjih sezonah korono prebolevala kot prehlad, medtem ko se bodo morali cepljeni vsako leto 3x cepiti,ds bo zaščita kolikor toliko zadovoljiva.

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/rozman-tragedija-bi-bila-ce-za-zbolele-ne-bi-bilo-prostora-v-bolnisnicah/592323

In kaj če so?

A hočeš s  tem povedat, da se moramo vsi okužit in je cepljenje brezveze?

Ni to rešitev.  Veliko ljudi ima hude posledice po prebolelem covidu.  Računat na prebolevanje, če si starejši od 40, ne gre. Delta zjebe tudi mlajše.

in kaj hoče s tem, 31.08.2021 ob 10:00

In kaj če so?

A hočeš s  tem povedat, da se moramo vsi okužit in je cepljenje brezveze?

Ni to rešitev.  Veliko ljudi ima hude posledice po prebolelem covidu.  Računat na prebolevanje, če si starejši od 40, ne gre. Delta zjebe tudi mlajše.

A znaš brati? Piše, da bi bilo otroke in mladostnike ter zdrave mlajše odrasle (po 40. letu zame več niso mlajši odrasli) pametno pustiti, da se prekužijo naravno.

Jaz sem korono prebolela in še cepljena sem z 1 odmerkom..bila sem skupaj z okuženo osebo ki je imela vročino že vendar še ni vedela da ima korono..vsi okrog te osebe zboleli čez par dni tudi cepljeni res da samo z prehladom..bila sem praktično edina ki mi ni bilo čisto nič..nobenega prehlada nič..

Kaj pa tisti, ki niso preživeli bolezni ali imajo posledice? Kako je z njihovo zaščito?

samo to vprašam, 31.08.2021 ob 11:34

Kaj pa tisti, ki niso preživeli bolezni ali imajo posledice? Kako je z njihovo zaščito?

Tisto kar z vsemi drugimi, ki zbolijo za katero drugo boleznijo. Od kdaj ti kdo da garancijo, da ne boš zbolel?

To, da je cepljenje mlajših absurd brez primere, tukaj govorimo že dolgo. Zdaj ko so bolnišnice polne cepljenih, prebolevnikov pa ne, to postaja čedalje bolj jasno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close