Prebolel , cepljen, ali mrtev
Zartrose izven profila, 22.11.2021 ob 19:01
Evo ti, 22.11.2021 ob 15:55
avstrijska mama, 22.11.2021 ob 15:48
Na Dunaju so starejšo gospo (s pcr potrdilom, vendar necepljena in neprebolela), ki je imela v trgovini v roki obleke, štrafnili za 500 evrov. Garjavim je dovoljen samo nakup hrane.
Od februarja naprej bodo tisti, ki ne bodo imeli 1. odmerka, kaznovani s 3600 evri, tisti, ki ne bodo imeli 3. oz. poživitvenega, pa s 1450 evri.
Še vedno mislite, da je to vse samo v vaše dobro?
Kdaj, če sploh, boste odprli oči.
Pač se cepiš, kaj se tolk upirate, ste kot otroci!
V vsem tem vašem anticepilskem pisanju nisem videla še niti enega pravega argumenta zakaj se ne cepit.
jaz pa ne dobrega argumenta zakaj se cepit! A z denarno kaznijo bodo prisilili ljudi k cepljenju? Ahahahaha.. ma res je to skrb za zdravje!
Če te številke ne prepričajo, ne kovidne ne evrske, te pač ne. Živi po svoje, sam ne pritožuj se pol.
Bom tukaj nekje. Opazoval, koliko krat so “umetniki” že šli na led… ?
Evo ti, 22.11.2021 ob 19:06
Če te številke ne prepričajo, ne kovidne ne evrske, te pač ne. Živi po svoje, sam ne pritožuj se pol.
ponarejene številke me res ne prepričajo niti me ne bodo. jaz sem za resnico, pa ne glede kakšna je, laži pa me pač ne prepričajo. Jaz živim po svoje, ampak glej ga vraga, ko se skoz najde kdo, ki mi kaj skuša vsiliti tak da glede tega se bom res pritoževala ?
prebolela, 22.11.2021 ob 18:44
Živa, prebolela in necepljena.
Zakaj se nočem cepit? Zakaj bi se pa morala? Sem čisto lepo prebolela in sedaj imam superiorno zaščito.
Ni rečeno. Pojdi si izmerit protitelesa.
Če jih imaš si zaščitena. Oziroma več kot jih imaš bolj si zaščitena.
Obstajajo 2x-3x cepljeni povsem brez protiteles. Torej niso zaščiteni.
Tudi prebolelim se protitelesa razvijejo različno. Nekaterim hitro v roku enega meseca, pri nekaterih traja tudi do pol leta. Nekateri pa ne razvijejo protiteles nikoli. Ti tudi niso zaščiteni.
To sicer že vemo. A vseeno delim.
https://www.facebook.com/groups/999695823864713/permalink/1274111449756481/
Zartrose izven profila, 22.11.2021 ob 20:08
ponarejene številke me res ne prepričajo niti me ne bodo. jaz sem za resnico, pa ne glede kakšna je, laži pa me pač ne prepričajo. Jaz živim po svoje, ampak glej ga vraga, ko se skoz najde kdo, ki mi kaj skuša vsiliti tak da glede tega se bom res pritoževala ?
evrske številke ne bojo ponarejene
Na podlagi česa sklepaš da so št. ponarejene? Pa kere št so ponarejene?
Upssd, 22.11.2021 ob 13:39
No povejte, kje boste drugo leti ob takem casu ? Iskreno upam, da bo cimvec cepljenih….
3 x cepljena. Kje bom? Pojma nimam, upam, da ne mrtva zaradi Covida. Lahko pa me povozi avtobus, zbolim za drugo boleznijo ali pa me udarijo zakasneli (morebitno) stranski učinki celjenja. Kljub temu, da zaupam v znanost in da sem naredila vse, kar posameznik v tej krizi lahko naredi (se cepi in hkrati spoštuje vse ukrepe za preprečevanje širjenja bolezni), se bojim, da sama zaradi tega ne bom nič hitreje občutila svobode, ki sem jo vajena, kot pa vsi tisti, ki z zanikanjem virusa podaljšujejo agonijo vseh nas.
optimistka962, 22.11.2021 ob 18:39
jaz bom, 22.11.2021 ob 13:45
Živa, necepljena in neprebolela.
Najbrž si ena tistih, ki se bojijo igle in vsem naokoli najeda, da morajo nositi maske in se testirati, preden pridejo v stik s teboj. Da morajo oni paziti, ti pa ne bi naredila nič. Anticepilci se kar sprejaznite, da se boste do pomladi okužili.
Ne bojim se igle, še manj želim v svoji bližini ljudi z masko in me ne briga za rezultat testiranja. Necepljena in družimo se normalno kit pred marcem 2020. Pravzaprav bi se z veseljem podružila s kovid pozitivnim, pa se me ta viroza kar noče prijeti…
ni vsak preboleli zaščiten, 22.11.2021 ob 20:10
Ni rečeno. Pojdi si izmerit protitelesa.
Če jih imaš si zaščitena. Oziroma več kot jih imaš bolj si zaščitena.
Obstajajo 2x-3x cepljeni povsem brez protiteles. Torej niso zaščiteni.
Tudi prebolelim se protitelesa razvijejo različno. Nekaterim hitro v roku enega meseca, pri nekaterih traja tudi do pol leta. Nekateri pa ne razvijejo protiteles nikoli. Ti tudi niso zaščiteni.
Protitelesa nič kaj dosti ne povedo o zaščiti (Logar), samo to, da si bil v stiku z virusom. Lahko jih preboleli niti nima več, kar je boljše kot da je število nonstop povišano, pa ima še vedno spominske celice, kar je mnogo boljše…
Protitelesa bolj malo povedo o imunosti. Imaš ljudi brez protiteles, ki ne zbolijo, ker so prišli v stik z virusom že dalj časa nazaj, pa virus t celice prepoznajo in takoj eliminirajo, po drugi strani pa zbolijo tudi osebe z visokim št protiteles. Zato je določevanje protiteles v krvi bolj slaba metoda za napovedovanje možnosti okužbe in resnosti poteka bolezni.
Forum je zaprt za komentiranje.